Camp 291

 

Bo kompakt nært naturen

 

Camp 291 består av ni designhytter utformet som frittstående leiligheter på ett plan med glassvegger på tre av fire sider. Hyttene ligger 291 meter over havet, midt i alpinanlegget Narvikfjellet, og er den naturlige basen for gode fjellopplevelser året rundt.

De kompakte hyttene har to ulike størrelser og gir følelsen av å bo på et luksuriøst hotell med gode senger og takvindu på hovedsoverommet. Alle hyttene har egen balkong med panoramautsikt og ligger usjenert til i terrenget. 

Camp 291 er den naturlige basen for deg som ønsker å bo godt med nærhet til naturen, enten du kommer med ski, sykkel, fjellstøvler eller om du bare ønsker å koble av med dansende nordlys. Dette er en opplevelse du aldri vil glemme!
 

c291
C291
C291
c
291
291
291
291

Hyttene
 

Camp 291 består av totalt 9 hytter, fordelt på 4 store og 5 små. De små hyttene på 22 kvm har sengeplass til 2-4 personer og egner seg godt til par og små familier. De store hyttene på 30 kvm passer for familier på 4-6 personer eller 2 par. Hyttene har alle fasiliteter og gir en opplevelse av å bo i ett med naturen.

Alle hyttene har oppholdsrom med spiseplass og åpen kjøkkenløsning med platetopp og oppvaskmaskin (ikke stekeovn), bad, entré og soverom. Med glassvegger på tre av fire sider, trekkes naturen inn i hyttene som et unikt element i bo-opplevelsen. Alle hyttene har utsikt mot den dype fjorden og de høye fjellene, og fra balkongdøren bak på hytta kan du nyte synet av Narvikfjellets nedfarter og snøforhold før skidagen starter. Fra sengen vil du kunne se nordlyset eller sovne til midnattssolen - valget er ditt!

Hyttene er resirkulerbare, har lang holdbarhet og plasseres på påler for minst mulig fotavtrykk i naturen. Kvaliteten i hyttene er gjennomgående, og den moderne arkitekturen smelter inn i naturen på en helt spesiell måte.
 

Av Snøhetta og Nature Compact Living

 

En moderne og plasseffektiv hyttepark fordrer en kompromissløs holdning til valg av både tomter, materialer og partnere. Derfor ble det naturlig for Narvikfjellet å inngå et samarbeid med Snøhetta og Nature Compact Living.

Nature Compact Living utvikler og produserer hytter med unik bo-opplevelse, direkte kontakt med naturen, kombinert med god komfort og høy kvalitet. Design- og arkitektfirmaet Snøhetta har siden grunnleggelsen i 1989 jobbet for å øke livskvaliteten til mennesker over hele verden gjennom prosjekter som promoterer sosial og miljømessig bærekraft. Snøhetta og Nature Compact Living utvikler neste generasjons hytter. Om du vil bo i utleiehytter som holder forbruket nede, minimerer inngrepet i naturen og samtidig er designet for å gi høy komfort, så er Camp 291 riktig valg for deg!