Fjellheisrestauranten 656 moh
 


Fjellheisrestauranten er selve hjertet i Narvikfjellet, og for mange er et restaurantbesøk hovedmotivasjonen for en tur i byfjellet. Fra restauranten har du panoramautsikt over Narvik by, Ofotfjorden, den historiske malmhavnen og de majestetiske fjellene som omringer byen. 


 

Hva serverer vi på Fjellheisrestauranten?

Fjellheisrestauranten har helårsdrift, og fungerer som en lun og god møteplass gjennom hele skisesongen fra november til mai, samt sommersesongen fra juni til september. Her finnes en god og variert meny med enkle retter og gode drikker. Vi har noe for enhver smak, alt fra den kaffetørste, til den sultne skigjesten og de som rett og slett bare ønsker å komme på besøk for å nyte den fantastiske utsikten. Se gjeldende menyer her:
 

 

Transport til Fjellheisrestauranten

Gondolbanen er eneste transportmulighet til Fjellheisrestauranten. Turen opp på fjellet tar ca 6 minutter fra Skistua 220 moh, og er en flott opplevelse i seg selv. Er du av den riktig spreke typen, kan du ta beina fatt langs den velkjente Fjellveien. Veien er en godt opparbeidet grusvei som slynger seg oppover fjellet, med naturlige utsiktsposter underveis. Turen passer for både barn og voksne, og tar mellom 45 -75 minutter. Fjellveien er normalt snøfri fra midten av mai til november.
 

Forespørsel om arrangement eller bordreservasjon? 

Ønsker du mer informasjon om hva vi kan tilby på Fjellheisrestauranten? Kanskje planlegger du et selskap, en sommerfest med jobben, eller kanskje en lunsj med vennegjengen? Ta kontakt med oss på [email protected] dersom du ønsker et uforpliktende tilbud eller dersom du ønsker å reservere bord i restauranten. 
 

Velkommen til byens beste utsiktspunkt!

 

 

 

 

Aktuelt

 


Tilbud Spis for 100

Spis for kr 100 på Fjellheisrestauranten!

Meny uke 19 (10. - 13. mai):

Mandag: Club Sandwich 
Tirsdag: Nachos
Onsdag: Fjellburger
Torsdag: Fiskesuppe

Tilbudet gjelder kun de oppgitte dagene mellom kl. 14.00-19.00 (til 22 på torsdager). Merk at årskort- og sesongkortinnehavere ikke får ytterligere rabatt på denne kampanjen. Heiskort for de som ikke har årskort/sesongkort kommer i tillegg.

 


Åpningstider

Fjellheisrestauranten følger skianleggets åpningstider

Merk kjøkkenets åpningstider:
Kl. 15.30-19.00 (når rest er åpen 15-20)
Kl. 15.30-20.00 (når rest er åpen 15-21)
Kl. 11.00-16.00 (når rest er åpen 10-17)
Kl. 14.00-19.00 (når rest er åpen 13-20)
Kl. 14.00-22.00 (når rest er åpen 13-23)

Dere er velkommen inn i restauranten med en gang vi åpner, og vi serverer gjerne kaffe eller annen snacks umiddelbart! Vi trenger imidlertid litt ekstra tid på å få i gang det magiske vaffeljernet og vår kjære pizzaovn, og tar derfor ikke bestillinger på retter fra menyen før 30-60 min etter åpning. Se kjøkkenets åpningstider over. 

 

 

Relatert