Fjellheisrestauranten 656 moh

 

Fjellheisrestauranten er selve hjertet i Narvikfjellet, og for mange er et restaurantbesøk hovedmotivasjonen for en tur i byfjellet. Fra restauranten har du panoramautsikt over Narvik by, Ofotfjorden, den historiske malmhavnen og de majestetiske fjellene som omringer byen. 

Fjellheisrestauranten har helårsdrift, og fungerer som dagåpen kafè hele skisesongen fra november til april, samt sommersesongen fra juni til september. I skulderperiodene åpner vi restauranten for forhåndsbookede arrangementer på forespørsel. 
 

Transport til Fjellheisrestauranten

Gondolbanen er eneste transportmulighet til Fjellheisrestauranten. Turen opp på fjellet tar ca 4 minutter fra Skistua 220 moh, og er en flott opplevelse i seg selv. Er du av den riktig spreke typen, kan du ta beina fatt langs den velkjente Fjellveien. Veien er en godt opparbeidet grusvei som slynger seg oppover fjellet, med naturlige utsiktsposter underveis. Turen passer for både barn og voksne, og tar mellom 45 -75 minutter. Fjellveien er normalt snøfri fra midten av mai til november.
 

Forespørsel om arrangement eller bordreservasjon? 

Ønsker du mer informasjon om hva vi kan tilby på Fjellheisrestauranten? Kanskje planlegger du et selskap, en sommerfest med jobben, eller kanskje en lunsj med vennegjengen? Ta kontakt med oss på [email protected] dersom du ønsker et uforpliktende tilbud eller dersom du ønsker å reservere bord i restauranten. 
 

Velkommen til byens beste utsiktspunkt!