Velkommen til Fjellheisrestauranten 656 moh.

God mat og drikke med fantastisk utsikt på toppen av Narvik.
 

Fjellheisrestauranten 656 moh


Fjellheisrestauranten er selve hjertet i Narvikfjellet, og for mange er et restaurantbesøk hovedmotivasjonen for en tur i byfjellet. Fra restauranten har du panoramautsikt over Narvik by, Ofotfjorden, den historiske malmhavnen og de majestetiske fjellene som omringer byen. 


 

Hva serverer vi på Fjellheisrestauranten?

Fjellheisrestauranten har helårsdrift, og fungerer som en lun og god møteplass gjennom hele skisesongen fra november til mai, samt sommersesongen fra juni til september. Her finnes en god og variert meny med enkle retter og gode drikker. Vi har noe for enhver smak, alt fra den kaffetørste, til den sultne skigjesten og de som rett og slett bare ønsker å komme på besøk for å nyte den fantastiske utsikten. Se gjeldende menyer her:
 

MENY

 

Transport til Fjellheisrestauranten

Gondolbanen er eneste transportmulighet til Fjellheisrestauranten. Turen opp på fjellet tar ca 6 minutter fra Skistua 220 moh, og er en flott opplevelse i seg selv. Er du av den riktig spreke typen, kan du ta beina fatt langs den velkjente Fjellveien. Veien er en godt opparbeidet grusvei som slynger seg oppover fjellet, med naturlige utsiktsposter underveis. Turen passer for både barn og voksne, og tar mellom 45 -75 minutter. Fjellveien er normalt snøfri fra midten av mai til november.
 

Forespørsel om arrangement

[email protected]

Planlegger du et selskap, en sommerfest med jobben, eller kanskje en lunsj med vennegjengen? Ta kontakt med oss på [email protected] dersom du ønsker et uforpliktende tilbud. 

Kapasitet:
Restauranten 1. etg: 80 sitteplasser
Peisestua i underetasjen: 50 sitteplasser

 

Forespørsel om bordreservasjon

[email protected]

Ønsker du å reservere bord i restauranten i normal åpningstid? Da kan du sende en mail til [email protected] eller ringe tlf. 948 06 242. 

 

Velkommen til byens beste utsiktspunkt!

 

 

Aktuelt


 

Åpningstider

Fjellheisrestauranten følger gondolens åpningstider. Se her. 

Dere er velkommen inn i restauranten med en gang vi åpner, og vi serverer gjerne kaffe eller annen snacks umiddelbart! Vi trenger imidlertid litt ekstra tid på å få i gang det magiske vaffeljernet og vår kjære pizzaovn, og tar derfor ikke bestillinger på retter fra menyen før 60 min etter åpning. Kjøkkenet stenger for varmretter 1 time før gondolen stenger, men restauranten og baren er åpen hele åpningstiden. Alkoholsalget stenger 30 min før stenging.

Ønsker du å reservere bord eller har du andre spørsmål rettet til Fjellheisrestauranten? Send en mail til [email protected].