GJESTEINFORMASJON
BASECAMP NARVIK

 

Velkommen til fjells!

 

Så kult at du har funnet veien hit til oss i Basecamp - selve basen for små og store ekspedisjoner og opplevelser i Narvik. Her har vi samlet nyttig informasjon knyttet til ditt besøk. På denne siden finner du informasjon om alt fra åpningstider for gondol og skianlegg, hvordan du enkelt kan oppbevaring skiutstyret ditt, til praktisk informasjon om leilighetene.
 

Finner du ikke svar på det du lurer på her? Ta kontakt med oss på [email protected] så hjelper vi deg.

 

 

Narvikfjellet

Praktisk informasjon


 

Beliggenhet
Nordlyssvingan 2, 8515 Narvik

Inn- og utsjekk
Innsjekk etter kl. 15.00
Utsjekk innen kl. 11.00

Gratis internett
Gjestenett: GuestBasecamp
Passord: Basecamp!

 

Ofte stilte spørsmål


 

Hvordan kobler jeg meg på det trådløse internettet?

Gjestenett: GuestBasecamp

Passord: Basecamp!

Det er gratis å bruke det trådløse internettet under oppholdet.


 

Hvor kan jeg oppbevare skiutstyret under oppholdet? 

Du kan enkelt oppbevare ski- og snowboardutstyr i Skihuset ved hovedinngangen. I skihuset finner du låsbare skiskap med plass til ski/snowboard, staver, støvler og hjelm. 

Informasjon om kode/tilgang til skapene får du i resepsjonen ved ankomst. 

Det er ikke tillatt å ta med skiutstyr (ski, snowboard og staver) inn i leilighetene. Skifeller, hjelm og støvler kan medbringes på rom dersom ønskelig.


 

Innsjekk og utsjekk

Innsjekk etter kl. 15.00
Utsjekk innen kl. 11.00Sett på oppvaskmaskinen

Takk for at du setter på oppvaskmaskinen med skitne kopper før du forlater. Oppvasktablett finner du på kjøkkenet.Tøm kjøleskapet

Takk for at du tømmer kjøleskapet før du forlater. Følg retningslinjer for kildesortering for det som eventuelt skal kastes.Brukte håndklær

Takk for at du legger bruke håndklær på badegulvet.Kildesortering

Følg anvisningen for kildesortering som henger inne i skapet. La avfallet ligge i beholderne når du sjekker ut. Renholderne tar hånd om dette. 


 

Frokost under oppholdet

Du kan forhåndsbestille frokostpakke sammen med rombestillingen din på nett, eller i resepsjonen etter ankomst. Pakken må bestilles senest innen midnatt kvelden før, og kan spises i leiligheten. Husk å oppgi eventuelle allergener ved bestilling. Basecamp Narvik har ingen tradisjonell frokostbuffet.

Frokostpakken kan hentes i resepsjonen mellom 07.00-09.00 på hverdager, og mellom 08.00-10.00 i helg/røddager.

Frokostpakken koster kr 185,- pr person og består av følgende: Rundstykker, hvitost, salami, skinke, syltetøy, sjokoladepålegg, en frukt, oppskjærte grønnsaker, smør og juice, samt 1 stk te-pose og 1 porsjon hurtigkaffe som blandes med vann. Allergener: Melk, egg, gluten, nøtter og peanøtter, men merk at allergener kan variere avhengig av produkter. Liste over gjeldende allergener følger med frokostpakken.

Du kan kan også handle frokost selv på en av dagligvarebutikkene eller bakeriene i nærheten, og tilberede frokostmåltidet i leiligheten. Alle rom/leiligheter har kjøkkenfasiliteter og spisebord. Se mer informasjon om hvilken kjøkkenutstyr som finnes i leilighetene.

Tips: i resepsjonen får du kjøpt nykværnet presskannekaffe fra Senja Roasters (ca 1,5 kanne ferdig kaffe). 


 

Vaskes rommene daglig?

Avfall tømmes, håndklær byttes og sengene res opp annenhver dag.

Bytte av lintøy hver 4. dag.


Ekstra renhold

Ekstra renholdsgebyr på 2000,- belastes kunde dersom rommet krever ekstra renhold.
Det som er forventes er: generell opprydning hvor avfall sorteres og oppvaskmaskin startes.


Hvor kan jeg kjøpe heiskort under oppholdet?

Kjøp heiskort enkelt på Narvikfjellet.no, i Skishopen under åpningstid, eller på ticketkiosken ved nedre gondolstasjon. Hvordan kan jeg booke skiinstruktør under oppholdet? 

Skiinstruksjon kan enkelt bookes online herHvor finner jeg priser og informasjon om skileie? 

Informasjon om skileie finner du her. Vi anbefaler at du sender inn en forespørsel om reservasjon av utstyr for å være sikret utstyr. Løypekart

Her finner du vårt løypekart


 

Oppvaskmaskinen

Sett på oppvaskmaskinen med skitne kopper før utsjekk, og eventuelt flere ganger under oppholdet dersom du bor over en lengre periode. Oppvasktabletter finner du i kjøkkenskuffen.Inneklima

Temperaturen i leiligheten styres hovedsakelig av vannbåren varme og kan til en viss grad justeres manuelt i panelet på veggen ved inngangsdøren. Kildesortering

I Basecamp har vi fokus på miljø og bærekraft, og takker for at du kildesorterer under oppholdet. Vi sorterer mellom matavfall, restavfall, papp/papir, og glass/metall. I tillegg ønsker vi at pant sorteres separat. Pant kan settes på kjøkkenbenken ved utsjekk. 


TV

Ved tap av fjernkontroll, pålegges det et gebyr på 500 NOK.


Parkering ved Basecamp Narvik

Basecampens gjester kan benytte parkeringsanlegget i Narvikfjellet, 50 meter fra hovedinngangen, på nedsiden av hotellet. Parkeringen er avgiftsbelagt. For av- og pålessing kan snuplassen ved hovedinngangen benyttes. Ladestasjon for el-bil

Info kommer. Nærmeste ladestasjon finner du her.


 

Velkommen til resepsjonsloungen

Her kan du nyte god drikke eller en varm kaffe mens du nyter utsikten over Narvik by, Ofotfjorden og deler av alpinanlegget i Narvikfjellet

 

Åpningstider lounge - servering av kaffe/te, sjokolade og snacks

Hver dag fra kl. 06.00-23.00

 

Åpningstider resepsjonsbar - servering av alkoholholdig drikke og snacks

Hver dag fra kl. 11.00-23.00

 


 

Sluttrengjøring

Sluttrengjøring er alltid inkludert i prisen. Det betyr at du ikke trenger å gjøre annet enn å sette på oppvaskmaskinen før du forlater.


 

Hvilket kjøkkenutstyr finnes i leilighetene? 

Alle rom og leiligheter i Basecamp har et lite kjøkken og spiseplass. Kjøkkenet er utstyrt med koketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin, vannkoker og presskanne. I tillegg finner du kjøkkenutstyr som kjeler, stekepanne, nødvendige kjøkkenredskaper, tallerkener, kopper, glass og bestikk. 

Leilighetene har ikke stekeovn eller mikrobølgeovn.


 

Røyk

Røyking er ikke tillatt inne i leiligheten eller i svalgangene. Ved røyking inne vil du bli belastet med et gebyr på kr 5.000,- før rom og fellesarealer. For røyking på Polar Suite vil du bli belastet med et gebyr på kr 7.000,-


Husdyr

Husdyr er ikke tillatt inne i leilighetene eller i svalgangene.


 

Brannalarm og brann

Dersom brannalarmen går, evakuer alle som bor i leiligheten. Felles møteplass for alle gjester ved brann: Snuplassen utenfor hovedinngangen til hotellet. Medisinsk hjelp

Ved behov for akutt legehjelp, ring 113. Ved mindre alvorlig skade eller sykdom, ta kontakt med Narvik Legevakt (Sykehusveien 3) på 76 94 30 00 eller 116 117. Legevakten er åpen kl. fra 15.30 på hverdager og døgnåpen i helger og helligdager.


 

Tilbyr dere sen tidlig innsjekk og/eller sen utsjekk? 

Tidlig innsjekk fra klokken 12:00 kan ved tilgjengelighet gjøres – mot et gebyr på 200,-

Sen utsjekk kan ved tilgjengelighet forlenges fram til 15:00 – mot et gebyr på 300,-

Tidlig innsjekk og sen utsjekk må bekreftes og gjøres opp i resepsjonen på forhånd.

 


 

Er det mulig å vaske klær på hotellet under oppholdet?

Vi tilbyr dessverre ikke vask av private eiendeler under oppholdet. 


 

 

I resepsjonen i 1. etasje finner du et lite utsalg av assorterte profilvarer, blant annet skibriller, kopper, buffer, guidebøker, og nykvernet kaffe fra Senja Roasters. Har du glemt tannkrem eller andre hygieneartikler kan dette også kjøpes der. Spør gjerne oss i resepsjonen dersom du mangler noe til oppholdet ditt!


 

Har du behov for å bagasjeoppbevaring før innsjekk eller etter utsjekk? 

Som gjest på hotellet kan du enkelt oppbevare bagasjen din i bagasjerommet som ligger i Skihuset, rett ved hovedinngangen til hotellet. 

Tilgang til bagasjerommet får du i resepsjonen, og merk at all oppbevaring av bagasje skjer på eget ansvar. 

 

Det er ikke tillatt å la bagasjen stå i bagasjerommet over natten. 


 

I en situasjon hvor en chip eller fysisk nøkkel har blitt utlevert til gjest, står gjesten ansvarlig for å levere chip/nøkkel før avreise. Hvis chip/nøkkel ikke har blitt levert ved avreise vil det resultere i et gebyr.

Fysisk nøkkel NOK 500,-

Chip NOK 150,-

Vi tilbyr kort- og langtidsleie av leiligheter i Basecamp Narvik. Alle rom har eget bad, kjøkkenkrok med spiseplass, balkong og fantastisk utsikt.
Ta kontakt med [email protected] for spørsmål, priser og tilgjengelighet.