Camp Lodge
Peiskos
Camp Lodge Utsikt
Camp Lodge Utekos

Camp Lodge

Velkommen til Camp Lodge!


 

Fra 19. februar introduserer vi et spennende nytt tilbud som vil forvandle din opplevelse hos oss. Nå kan du nytte enkel matservering fra kl. 15:00 til 22:00. Med sin unike beliggenhet midt i Camp 291, er Camp Lodge det perfekte møtestedet for både overnattingsgjester og lokalbefolkning.

 


Lodgen består av et loungeområde med sittegrupper, peisområde og god utsikt over by og fjord. I storstua har vi spiseplass til 16 personer og i baren serverer vi gode drikker. og enkel matservering. Enten du ønsker en enkel lunsh eller middag etter en dag i skianlegget eller bare vil nyte utsikten med en kald øl eller et glass vin er dette stedet for deg! Vi håper du tar deg turen innom. 

Se vår meny her: 

Arrangement i Lodgen
Lodgen fungerer også som et samlingssted for lukkede møter og arrangementer med bespisning i storstua. I andre etasje har vi et møterom med kapasitet til 13 personer rundt bordet, og et tilhørende grupperom for 6 personer. Møteromsfasilitetene egner seg godt for mindre møter og samlinger. Vi kan skreddersy deres opphold med møte, bespisning, aktivitet og overnatting. Alt etter ønske. Ta gjerne kontakt med oss på [email protected].

Av hensyn til gjester i Camp 291 skal alle arrangementer i Camp Lodge være over til kl. 23.00.

 

 

Åpningstider Camp LodgeMandag - Søndag  15:00-22:00

Adkomst


Adresse: Nordlyssvingan 28, 8515 Narvik

Følg den skiltede grusveien fra snuplassen over parkeringsområdene i Narvikfjellet. Herfra følger du den godt opparbeidede grusveien ca 500 meter til du kommer til Lodgen. Veien er brøytet og strødd på vinterstid og du kan kjøre til døra.