Camp 291

Adresse: Nordlyssvingan 28, 8515 Narvik
Beliggenhet:
Vis kart

Hytter | Du finner de 291 meter over havet, mellom høye trær og dyp snø. 9 designhytter for utleie, høy komfort, en opplevelse i seg selv, midt i Narvikfjellet. Camp 291 er en naturlig base for gode fjellopplevelser året rundt, enten du reiser med kjæresten, familien eller vennegjengen.

De luksuriøse hyttene har to ulike størrelser og er utformet som en liten frittstående leilighet på ett plan med glassvegger på tre av fire sider. Hyttene har høy standard og gir følelsen av å bo på et luksuriøst hotell med gode senger og vegg til vegg takvindu på hovedsoverommet. Alle hyttene har panoramautsikt og ligger usjenert til i terrenget. Narvikhytta skal fungere som basen for fellesskap og hygge med loungeområde, møterom og enkel servering for campens gjester.

Camp 291 vil bli den naturlige basen for deg som ønsker å bo godt med nærhet til naturen, enten du kommer med ski, sykkel, fjellstøvler eller bare ønsker å koble av med dansende nordlys.

Camp 291 består av totalt 9 hytter, fordelt på 4 store og 5 små. De små hyttene har sengeplass til 2-4 personer og egner seg godt til par og små familier. De store hyttene passer for familier på 4-6 personer eller 2 par. Alle de ni hyttene er tilrettelagt for selvhushold, med godt utstyrt kjøkken og spiseplass.

Hyttene er 22 og 30 kvm. store og består av oppholdsrom med spiseplass og åpen kjøkkenløsning, bad, entré og soverom. Hyttene har store vinduer på tre av fire vegger og i taket på hovedsoverommet - som nærmest gir opplevelsen av å sove under åpen himmel. Alle hyttene har egen balkong rettet mot havet, og er plassert usjenert i terrenget for å gi følelsen av privat luksus.

Hyttene er resirkulerbare, har lang holdbarhet og plasseres på påler for minst mulig fotavtrykk i naturen. Kvaliteten i hyttene er gjennomgående, og den moderne arkitekturen smelter inn i naturen på en helt spesiell måte.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 1 Badstue
Informasjon om bygning
Bygget i år: 2022
Fritidsfasiliteter på området
Ski inn/ski ut (alpint)

Policies

Ankomst (tidligste)
15
Avreise (siste)
11

Bestillingsassistanse

Trenger du hjelp, ring
+47 905 40 088
eller send e-post til [email protected]
Bestill hos oss

  • Sikker betaling igjennom Nets
  • Ingen bookingavgift
  • Raskt og enkelt

Bestillingsassistanse

Trenger du hjelp, ring
+47 905 40 088
eller send e-post til [email protected]Bestill hos oss

  • Sikker betaling igjennom Nets
  • Ingen bookingavgift
  • Raskt og enkelt
Build: 30.11.2021 17:09:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8471.cbischannel-31135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails