Finn ditt heiskort


 

Nyheter


 

Covid19-smittevernregler

Våre fire grunnpilarer for å bremse smittespredning: 
1. Hold minst 1 meter avstand til andre.
2. Vask eller sprit hendene ofte.
3. Nys og host i albuekroken.
4. Kom frisk. Dra hjem ved akutte luftveissymptomer.

Registrer deg i SafeSpot

Smitteverntiltak - Besøksregistrering og smittesporing: Vi ber alle våre besøkende om å registrere seg selv og sin familie ved å gå inn på www.registersafespot.com og bruk kode ZU49Y0. Takk for hjelpen!

Siste fra vår Instagram @narvikfjellet


 

Powder weekend🤍 @narvikfjellet #norgesråestebakgård 👊🏼 Skiing: @moaphotoadventure Photo: @palledaman
Our instagram
Drømmedag🤍 #norgesråestebakgård Foto: @fotojanson
Our instagram
Vinterferie i #norgesråestebakgård ❄️ Silkeforhold, snø i lufta og god stemning i anlegget🎿 På #Fjellheisrestauranten får du prima skilunsj, og utenfor Skishopen griller vi pølser og hamburger🍔🌭 Foto: @fotojanson ✅ Alle besøkende skal registrere seg i Safespot ved ankomst. Se info i anlegget. ✅ Takk for at du respekterer smittevernreglene våre under besøket. ✅ Heiskort må kjøpes online denne sesongen. Kjøp før du kommer for å sikre deg kort (begrenset antall).
Our instagram
Vinterferie👊🏼 og ja, hos oss er det skikkelig vinter🎿❄️ Bestill heiskort online i dag for å sikre skiferien! Åpent 10.00-17.00 hele uke 9⛷ #norgesråestebakgård
Our instagram
Alt klart til åpning av Tredjebakken i morgen🎿 med gondolen som skiheis❄️ Nedfartsruta fra Tredjebakken blir Andrebakken➡️Familiebakken til nedre gondolstasjon, med deler av ⬛️ sort (krevende) nedkjøring! Fjellveien og Heis 3 er ikke åpen for skikjøring grunnet lite natursnø.
Our instagram
Tirsdagen i @narvikfjellet ❄️ Visste du at vi åpner kl. 13.00 hver ukedag resten av sesongen? Høysesongen er i gang, og nå gjør vi oss klare for vinterferie🎿☀️❄️ Kommer du til #norgesråestebakgård ?
Our instagram
Pudderpar i @narvikfjellet på valentines🖤 Foto: @alexandereklof På ski: @elisenymo 🖤 @erikszen
Our instagram
Fine treningsforhold for @narvikslalomklubb i dag tidlig🎿 Ses på ski kl. 10.00? Foto: @franksundermeier
Our instagram