Planlegger du en kortreist påskeferie i år? 

Velkommen til Narvikfjellet i påsken!
 


 

Hva skjer i Narvikfjellet påsken 2021? 

Narvikfjellet-påsken byr på nypreppa bakker, sol som varmer, Kvikk Lunsj og appelsin i solveggen, toppturer, fine skiopplevelser med de nærmeste og en god dose påskestemning! Vi skal legge til rette for at påsken i Narvikfjellet blir både fin og trygg for alle våre gjester, gjennom høyt fokus på smittevern og tilrettelegging for gode skiopplevelser. 

 


Covid-19 i påsken: Anlegget vil være åpent som planlagt hele påsken. Spesielt for påsken i år er at vi anbefaler våre gjester å holde 2 meter avstand fra ukjente når dere besøker våre utsalgssteder/spisesteder, samt være ekstra tålmodige og nøye med å holde god avstand i heiskøene. I tillegg har vi begrenset kapasitet på Fjellheisrestauranten, noe som vil medføre noe ventetid på tilgjengelig bord. 


 

Påskeaking for de minste, onsdag 31. mars fra kl. 10.00-17.00

Avlyst grunnet nasjonale forskriftsfestede regler for smitteverntiltak 25. mars

Vi gjør om den ene skiløypa i barneområdet til akebakke, og legger til rette for en gøyal dag med både ski og kjelke! Ta gjerne med eget akebrett (kun tillatt med akebrett/kjelke med styring og brems). Hjelm er påbudt for alle som skal ake, også de voksne som skal følge barna på kjelken. Vi tenner opp i Sneff Mini Lodge og bålpannene utenfor Skishopen, så ta gjerne med egen grillmat om dere ønsker. Vi selger også pølser, hamburger og vafler i teltet utenfor Skishopen. Betaling og registrering av alle barn som skal ake skjer i Skishopen (også de som har årskort/sesongkort). Aldersgrense 12 år.

  • Aking for barn uten årskort kr 150
  • Årskort- og sesongkortbarn kr 50
  • Leie av kjelke kr 150 (inkl. lån av hjelm)

 

Barnas påskesvinger, Påskeaften 3. april 10.00-17.00

Avlyst grunnet nasjonale forskriftsfestede regler for smitteverntiltak 25. mars

Vi ønsker alle barn under 12 år velkommen til påskesvinger i barnebakken påskeaften. Grunnet Covid-19 kan vi ikke arrangere det tradisjonelle barneskirennet, men vi setter opp en enkel løype i barnebakken, slik at alle barn kan gjennomføre de tradisjonsrike påskesvingene også i år. Gratis deltakelse og en liten premie til alle som deltar. Velkommen!

 

Påskemat på Fjellheisrestauranten og utenfor Skishopen

På Fjellheisrestauranten har de en rikholdig og smakfull meny bestående av varme retter, snacks og kaker. Restauranten starter matserveringen kl. 11.00 hver dag hele påsken. Vi serverer også grillmat utenfor Skishopen alle dager, i tillegg til kioskvarer og kaker. 

 

Påskepakke med heiskort og overnatting

Narvikfjellet har et godt samarbeid med byens overnattingssteder, som nå tilbyr lukrative og prisgunstige hotellpakker inkludert heiskort, slik at dere på en enkel måte kan nyte skidagene etter en god natts søvn og en deilig frokost. Bestill påskeferie inkludert overnatting, frokost og heiskort fra kun kr 525,- pr person. Les mer om hotellpakkene her.

 

Påskens konkurranser - Har du vinnerlykke? 

Delta i våre påskekonkurranser, og vær med i trekningen om dagskort og sesongkort i Narvikfjellet!

1. Instagram-konkurranse - Tag dine påskebilder fra Narvikfjellet med #narvikfjelletpåske og vær med i trekningen om dagskort i Narvikfjellet! Vi trekker tre heldige vinnere tirsdag 6. april som annonseres på Facebook. Lykke til!

2. Handle i Skishopen, skriv navn og telefonnummer på påskekupongen du får av personalet, legg kupongen i det store påskeegget og vær med i trekningen av et sesongkort for skisesongen 2021/2022! Alle som kjøper heiskort eller andre varer i Skishopen, eller leier skiutstyr i skiutleien, kan være med i konkurransen. Vinner trekkes tirsdag 6. april og annonseres på Facebook og Instagram. Lykke til!

 


Påskens åpningstider, 27. mars - 5. april

10.00-17.00 alle dager

 

Åpningstidene gjelder for alle heiser, skishop, skiutleie og Fjellheisrestauranten. 
 


 

Kjøp heiskort på forhånd!

Grunnet Covid-19 har vi begrenset antall tilgjengelige heiskort pr dag, og vi anbefaler derfor å bestille heiskort online i god tid før ankomst slik at dere er sikret plass i anlegget. Så lenge det er mulig å bestille heiskort online er det også tilgjengelige heiskort.