Hotellpakker med heiskort

Narvikfjellet samarbeider med mange av hotellene i Narvik og andre overnattingsaktører i området for at du skal kunne legge skiferien til oss.

Bestill årets vintereventyr inkludert overnatting, frokost og heiskort kun fra kr 675,-  pr person i dobbel standardrom 

Velkommen!

Informasjon om hotellene som tilbyr skipakken

Enter Hotell Narvik

Et lite, men sentralt beliggende hotell. Her får du en god natt søvn, en enkel og god frokost – samt trådløst gratis internett. I andre etasje finner du Enter Bar!

Thon hotell Narvik

Nærmeste nabo til Narvikfjellet. Nyrenoverte rom og gratis parkering.

Quality Hotel™ Grand Royal

Bo stilfullt og sentralt med gangavstand til både Narvikfjellet, kjøpesenter og togstasjon. På hotellet finner du 2 av byens mest populære restauranter. 

Scandic Narvik

Scandic Narvik er ditt naturlige utgangspunkt for opplevelser. Søker du etter alpinferie, eller ønsker du å gå rolige skiturer i oppkjørte løyper eller urørt natur, er Narvikregionen stedet for deg. Her er alle velkommen. Både barn, familier og "råtassen" kan boltre seg i en mengde traseer tilpasset alle nivåer og ferdigheter. Hos oss kan du kjøpe alpinpakke der du får overnatting og heiskort i Narvikfjellet.

Scandic Narvik ligger midt i byen, I kort gangavstand til alle byen severdigheter og shoppingmuligheter. Innendørs parkering tilgjengelig 20 meter fra hotellet. Velkommen til Scandic Narvik og Narvikfjellet

 

Ballangen Camping

ligger naturskjønt plassert med en storslagen utsikt mot havet, ca 3,8 mil fra Narvik

Her drives en hyggelig og familievennlig camping med varierte aktiviteter for både store og små campinggjester fra inn- og utland. Plassen ble i 2001 kåret av Norsk Caravan Club til Norges beste campingplass, og har siden oppstart vært en populær feriedestinasjon blant voksne og barn.