Narvikfjellet Skipakke

Skiopplevelsen i Narvikfjellet - hotell og heiskort!

 

2021 er året for de gode skiopplevelsene på norsk snø! I år har vi muligheten til å være skiturist i eget land, og da gjelder det å velge den destinasjonen som gir deg mest valuta for investert tid og penger. Velg Narvik og Narvikfjellet denne vinteren! 
 

Velger du topptur og offpiste skikjøring med guttegjengen, eller vil du la barna leke i Sneff Park? Kanskje du ønsker å ta med kjæresten på skikurs med en av våre dyktige skiinstruktører, eller kanskje vil du teste VM-løypa? Skiopplevelsen forsterkes av omgivelsene rundt anlegget, fjord og fjell, lys og mørke. Narvikfjellet byr på den unike skiopplevelsen uansett hvem du ønsker å reise sammen med. Minnene fra skiferien 2020 kommer til å sette seg for alltid!

Narvikfjellet er i utvikling og vil i løpet av sesongen 21/22 tilby egen overnatting i bakken med ski in - ski out. Les mer om Camp 291 her. Samtidig har vi et godt samarbeid med hotellnæringen i regionen, som nå tilbyr lukrative og prisgunstige hotellpakker inkludert heiskort, slik at dere på en enkel måte kan nyte skidagene etter en god natts søvn og en deilig frokost. 

 


" Bestill årets vintereventyr inkludert overnatting, frokost og heiskort kun fra kr 575,-  pr person"

 

Informasjon om hotellene som tilbyr skipakken: 
 


Thon Hotell Narvik

Nærmeste nabo til Narvikfjellet. Nyrenoverte rom og gratis parkering.


Quality Hotel™ Grand Royal

Bo stilfullt og sentralt med gangavstand til både Narvikfjellet, kjøpesenter og togstasjon. På hotellet finner du 2 av byens mest populære restauranter. 


Scandic Narvik

Scandic Narvik er ditt naturlige utgangspunkt for opplevelser. Søker du etter alpinferie, eller ønsker du å gå rolige skiturer i oppkjørte løyper eller urørt natur, er Narvikregionen stedet for deg. Her er alle velkommen. Både barn, familier og "råtassen" kan boltre seg i en mengde traseer tilpasset alle nivåer og ferdigheter. Hos oss kan du kjøpe alpinpakke der du får overnatting og heiskort i Narvikfjellet.

Scandic Narvik ligger midt i byen, I kort gangavstand til alle byen severdigheter og shoppingmuligheter. Innendørs parkering tilgjengelig 20 meter fra hotellet. Velkommen til Scandic Narvik og Narvikfjellet. 


Breidablik Gjestehus

Breidablikk Gjestehus har siden 1950 tilbudt innkvartering i trivelige omgivelser – sentralt i Narvik. Hele huset er nå ombygget -og alle rom har fått ny innredning samt private og moderne bad. Rommene har TV og trådløst internett. Breidablikk serverer frokost i spisesalen med panorama-utsikt over by, fjord og fjell. For jubileum, forretningsmiddager/luncher eller førjulsarrangementer inntil 30 personer – kan vi tilby god mat og drikke i hyggelige omgivelser.


Narvik Hotell Wivel

Narvik Hotel Wivel ligger midt i Narvik sentrum, 500 meter fra Ofotmuseet og 1,4 km fra gondolbanen i Narvikfjellet. Hotellet har bar, gratis WiFi, kostnadsfrie sykler, fellesstue, familierom og en praktisk skibod. Alle rommene har skrivebord, flatskjerm-TV og eget bad. Hotellet tilbyr frokostbuffé eller kontinental frokost.


Enter Hotell Bjerkvik

Bjerkvik Hotel ligger i tettstedet Bjerkvik, en 15-minutters kjøretur fra Narvik sentrum. Overnattingsstedet har gratis WiFi, avgiftsfri parkering og rom med flatskjerm-TV. Alle rommene på Hotel Bjerkvik har skrivebord og eget bad med dusj. Du kan få servert norske og internasjonale retter i restauranten og en avslappende drink i baren.