Sesongkort 

Vi selger mange ulike heiskort for å dekke gjestenes ønsker og behov. Har du ambisjoner om mer enn 10 dager på ski i Narvikfjellet vinter 18/19 vil det lønne seg å kjøpe sesongkort i kampanjeperioden. Sesongkortet gir deg frihet til å stå på ski hvilken dag du ønsker, går rett i heisen og slipper heiskort kø.

Sesongkort vinter priser 18/19

Voksen Ungdom 7-17 år Barn u/7
4550 3850 Gratis

Gyldighetsperiode: fra kjøpsdato t.o.m 31.05.2019

NB! Vi har skiftet heiskortsystem! I Narvikfjellet er det obligatorisk med Axess-kort ved kjøp av heiskort, med unntak av enkeltturer med gondolen. Har du Axess-kort fra før kan du fylle på dette kortet. Har du ikke Axess-kort fra før kan dette kjøpes i Narvikfjellet. Kortene som tidligere ble benyttet i vårt Skidatasystem, vil ikke kunne brukes.

Viktig informasjon ved kjøp av sesongkort: 

Ditt Axess sesongkort/og WTP-nummeret er unikt og personlig for deg. Ved bestilling må vi derfor be deg om å bruke noen minutter på å registrere personopplysninger og laste opp et bilde av eieren av kortet

Vi trenger nye bilder til vår database uansett om du har kort eller ei, dette for å lage ditt sesongkort personlig. Bildet må vise hele hodet og toppen av skuldrene. Øynene skal være åpne, klart synlige og ikke dekket av hår. Unngå rotete bakgrunn. Profilbilder skal være representative og seriøse.

Tips: Ha nye profilbilder klare på pc/mobil om du skal kjøpe sesongkort til flere personer, eller hele familien.