Vi søker: Kokk til Fjellheisrestauranten

 

Vi skal styrke teamet på Fjellheisrestauranten til kommende skisesong, og derfor trenger vi deg! Vi ser etter en eller flere entusiastiske kokker som brenner for kokkefaget, som har stor kapasitet, og som finner glede i å lage god mat til andre. 

 

Viktigste arbeidsoppgaver og ansvar:

  • Tilberedning av kald og varm mat
  • Etterlevelse av konseptene våre
  • Følge opp varemottak og varelager
  • Oppfølging og etterlevelse av interne HMS rutiner og IK-mat
  • Delta på møter og samlinger
  • Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg, dine kollegaer og kunder
  • Sørge for optimal presentasjon og serviceleveranse til oppdragsgiver og gjester
  • Oppvask og renhold

Vi ønsker at du er/har:

  • Fagbrev som kokk / evt. bred erfaring fra ala carte kjøkken
  • Utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollegaer
  • Brennende ønske om å yte service
  • Strukturert og fleksibel med stor arbeidskapasitet
  • Innovativ med masse energi
  • Genuint interessert i kokkefaget
  • Kvalitetsbevisst
  • Forstår engelsk språk, både muntlig og skriftlig
  • Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel
  • En fordel dersom du forstår/kan kommunisere på norsk

Vi tilbyr:

  • En utfordrende og spennende stilling
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
  • En morsom og utfordrende arbeidsdag
  • Et annerledes og vakkert arbeidssted 656 moh.

Praktiske opplysninger:

  • Ansettelsesform: Heltid sesong (nov 22-mai 23)
  • Omfang: 100%
  • Antall stillinger: 2-3
  • Oppstart: etter avtale
  • Arbeidstid: dagtid, kveldstid, natt, helg, ferier
     

Søknad og CV sendes til administrasjonsleder Stine Holt.