Winter Activities

In Narvikfjellet you can fill your holidays with adventures for the whole family, or with your group of friends. We offer activities with everything from exciting and active, to full relaxation in our beautiful nature.
Below you find an oversight over all our offered winter activities.

 

Skikjøring

Velkommen til Nord-Norges største alpinanlegg! Ta med familien til barnas eget område Sneff Park, eller kanskje det frister med urørt snø og heisbasert frikjøring. Den erfarne skigjesten kan teste en av de tekniske VM-løypene, og for de som jakter adrenalinkicket er våre skogsløyper og toppturområder midt i blinken. 

 

Kjelke

Bli med på en fartsfylt kjelketur langs Fjellveien i Narvikfjellet! Gondolen tar dere opp til Øvre Gondolstasjon 656 moh i løpet av få minutter, før dere setter utfor i kjelkeløypa og turen er i gang. Denne aktiviteten passer for vennegjenger, bedrifter og familier. Guiden tilpasser turen til deltakerne som er med! Nyt utsikten og kjenn på gleden!

 

Skileie

I skiutleien har vi alt du trenger for en topp dag i bakken! Alpinski for ulike ferdighetsnivåer og bruksområder, snowboard, toppturutstyr, skredutstyr, hjelmer og staver. Teamet i skiutleien gir deg den beste veiledningen og utstyrsparken er i verdensklasse. Ta kontakt for å forhåndsbooke skiutstyr i dag. 

 

Gondol

Gondolbanen i Narvikfjellet gjør fjellet tilgjengelig for alle som ønsker å oppleve Narvikfjellet gjennom årets fire årstider, og gir en urban nærhet til naturfenomenene mørketid, nordlys og midnattssol. Gondolbanen går hele året, og tar deg opp til Fjellheisrestauranten 656 moh. Gondolen er en fin opplevelse i seg selv og den beste måten å oppleve Narvik by!