25%

Book din ultimate skipakke

Pakken inkluderer

  • 25% rabatt på skipakken, overnatting og skikort
  • Rom med en fantastisk utsikt
  • Heiskort

*Gjelder kun for Basecamp Narvik

Den ultimate skipakken

Opplev den ultimate skidestinasjonen i Nord-Norge med Narvikfjellet - et førsteklasses skianlegg som tilbyr endeløse muligheter for alpin, randonee, frikjøring og skiturer.

NNarvikfjellet imøtekommer skiløpere på alle nivåer og i alle aldre. I løpet av den lange skisesongen som ofte varer fra november til mai, kan familier og nybegynnere glede seg over et eget barneområde med hopp, leker for barn og parkutstyr.

Skipakken består av Hotell overnatting ved Basecamp Narvik og heiskort.

Basecamp Narvik - Hotel & Apartments er et helt nytt og moderne leilighetshotell sentralt plassert midt i Narvikfjellet, men samtidig tilbaketrukket fra bykjernen. Hotellet har 54 leiligheter/rom (142 sengeplasser) med fasiliteter for selvhushold med spiseplass, kjøkkenkrok og egen balkong som vender ut mot fjorden. Hotellet består av ettroms-, toroms- og treroms leiligheter, samt en toroms toppsuite med ensuites. Rommene har connecting doors, som enkelt gjør det mulig for familier og større grupper å bo sammen under oppholdet i Narvik.

Heiskortet gir deg tilgang til alle heisene i skianlegget inkludert gondolen. Gondolen deg opp til 1006 meter over havet på bare 10 minutter, og gir spektakulær utsikt fra toppen av Narvikfjellet som ikke kan sammenlignes med noe annet sted. Løypene strekker seg nesten ned til fjorden, noe som gir en uforglemmelig skiopplevelse.

 
 
 

Ski from Summit to sea at Northern Norway's premier Ski Destination.

Narvikfjellet

Experience a world-class skiing facility with 6 lifts and 16 pistes, including 9 groomed trails of varying difficulty levels…

Narvikfjellet

Explore expansive areas for lift-based freeriding and summit tours, boasting one of Scandinavia's tallest fall heights…

Narvikfjellet

Ski from summit to fjord for an exhilarating experience amidst stunning natural scenery…

Narvikfjellet