Basecamp Narvik

Adresse: Nordlyssvingan 2, 8515 Narvik
Beliggenhet:
Vis kart

Leilighetshotel | "ÅPNER JANUAR 2024 - BOOK ALLEREDE NÅ!" Basecamp Narvik er et nytt og moderne leilighetshotell som åpner dørene i januar 2024.

Basecamp Narvik - Hotel & Apartments, ligger sentralt i Narvikfjellet, men samtidig tilbaketrukket fra bykjernen. Hotellet har 54 leiligheter/rom (142 sengeplasser) med fasiliteter for selvhushold med spiseplass, kjøkkenkrok og egen balkong som vender ut mot fjorden. Hotellet består av ettroms-, toroms- og treroms leiligheter, samt en toroms toppsuite med ensuites. Rommene har connecting doors, som enkelt gjør det mulig for familier og større grupper å bo sammen under oppholdet i Narvik.
 
Hotellets resepsjon, bar og loungeområde finner du ved hovedinngangen. Resepsjonen vil være døgnbemannet.
 
Hotellet har et eget skihus ved hovedinngangen, innredet med skiskap og skotørkere for praktisk og enkel oppbevaring av gjestenes skiutstyr under oppholdet. Om sommeren legges det til rette for sykkelparkering. 
 
Basecamp Narvik ligger pent plassert på en naturlig høyde, rett ved nedre gondolstasjon ca 240 moh. Dette gir alle rommene en helt fantastisk utsikt over Ofotfjorden, Narvik by, alpinanlegget og den arktiske naturen rundt byen. Hotellet ligger midt i alpinanlegget, som betyr at gjestene kan ski inn - ski ut fra hovedinngangen. 
 
Hotellet har korttidsparkering ved hovedinngangen for av- og pålessing i forbindelse med ankomst og avreise, og ligger like ved et større avgiftsbelagt parkeringsområde hvor bilen stå parkert gjennom hele oppholdet. Det finnes også mulighet for lading av el-bil.
 
Hotellet har ikke en tradisjonell frokostservering/buffet, men tilbyr frokost levert på romdøren. Alternativt kan gjesten selv handle på en lokal matbutikk og lage frokost selv.
 

Lekeområde

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 3 Antall rom: 54 Antall barer: 1 Heis Handikapvennlig 24-timers innskjekking
Informasjon om bygning
Bygget i år: 2023
Fritidsfasiliteter på området
Lekeområde

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00 - 23:00
Avreise (siste)
00:00 - 11:00

Bestillingsassistanse

Trenger du hjelp, ring
+47 905 40 088
eller send e-post til [email protected]
Bestill hos oss

  • Sikker betaling igjennom Nets
  • Ingen bookingavgift
  • Raskt og enkelt

Bestillingsassistanse

Trenger du hjelp, ring
+47 905 40 088
eller send e-post til [email protected]Bestill hos oss

  • Sikker betaling igjennom Nets
  • Ingen bookingavgift
  • Raskt og enkelt
Build: 25.05.2023 12:56:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8471.cbischannel-31135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails