Narvikfjellet Sommer

Narvikfjellet sommer 2020

Bo og opplev Narvik i sommer!

Vi i Narvikfjellet samarbeider tett med byens hoteller for å gi våre gjester den ultimate opplevelsen. I sommer har vi gått sammen om å lage et prisgunstig tilbud for deg og dere som er på gjennomreise, eller som ønsker å bli værende i Narvik over flere dager. Bo sentralt og opplev byen fra høyden. Velkommen til Narvik og Narvikfjellet!

 

 

Vår anbefaling

Se for deg en god natts søvn med deilig hotellfrokost, etterfulgt av en tur opp til Fjellheisrestauranten 656 moh. Våre nye og moderne gondoler tar deg og din familie opp på et blunk. På toppen kan du nyte finværsdagen med en matbit og noe kaldt i glasset på en av våre terrasser, eller en kopp kaffe/kakao inne i restauranten dersom været er litt ruskete. Du vil kjenne den gode fjellufta og kan skue ut over Narvik by, malmhavnen, fjorden og fjellmassivene som omkranser byen - ja til og med Lofotveggen kan synes i det fjerne på en fin sommerdag!

 

Vi har gunstige priser på hotellovernatting og gondolbilletter denne sommeren, både for deg som reiser alene og for de som reiser sammen med familien.

 

Hvordan booker du?

Du kan booke overnatting og gondolbillett som en ferdig pakke hos Quality Hotel Grand Royal ved å følge lenken under. De andre hotellene tilbyr gunstige sommerpriser på overnatting mot at du selv kjøper gondolbilletten i Narvikfjellet. Booking av gondolbilletten med rabatterte sommerpriser finner du her. Les mer om de ulike hotellene under og trykk deg videre til valgt hotell for reservasjon.
 

Hvilke hoteller kan du velge mellom?

Scandic Narvik, Quality Hotel Grand Royal, Enter Hotell og Thon Hotel Narvik.
 

Hvor lenge varer tilbudet?

Tilbudet varer ut oktober 2020.

 

Gondolens åpningstider i sommer
Juli Søndag-torsdag
Fredag-lørdag
12.00-19.00
12.00-00.00
August Åpent alle dager 12.00-19.00
September/oktober Mandag-fredag
Lørdag-søndag
Stengt
12.00-19.00

 

Velkommen til opplevelsesbyen Narvik i sommer!