dfgh

Velkommen til sommeråpning

Endelig kan vi ønske velkommen til en ny sommersesong i Narvikfjellet! 

Narvik Kommune har gitt oss tillatelse til å åpne deler av anlegget 1. juni, og vi har mobilisert krefter til å ønske både lokale og tilreisende gjester velkommen til oss for vandring, sykling, midnattssol, matopplevelser og toppturer på ski så lenge snøen ligger.

Gondolen og Fjellheisrestauranten åpner for gjester mandag 1. juni kl. 12.00, og vi ønsker hjertelig velkommen! 

Gondol og billett

Alle sesongkortinnehavere kan benytte gondolen gratis fra og med mandag 1. juni til og med søndag 14. juni, mot at sesongkortet oppdateres i nedre gondolstasjon før bruk. Årskortinnehavere kan naturligvis benytte gondolen så mye de ønsker hele sommeren. For øvrige besøkende har vi satt ned gondolprisene betydelig denne sommersesongen, og billetten kan enkelt kjøpes på nett her. 

Det vil være mulig å ta med skiutstyr i gondolen for videre vandring. All skikjøring i og utenfor anlegget skjer på eget ansvar, og ved eventuelle ulykker og behov for øyeblikkelig hjelp skal nødetatene kontaktes. Barn under 16 år har ikke anledning til å ta med ski i gondolen uten følge av voksen. Legitimasjon må kunne fremvises.

Vi minner om at anlegget er stengt og at det vil foregå anleggsvirksomhet på flere steder i fjellet. Vis varsomhet og ta trygge valg.

Se prisliste her.

Sommeråpen Fjellheisrestaurant

Fjellheisrestauranten åpner for mat- og drikkeservering 1. juni, og følger gondolens åpningstider. 

Reservasjoner og gruppebestillinger (maks 50 pers) er mulig etter 15. juni, og gjennomføres i ordinær åpningstid.

Ta kontakt med oss på [email protected] for bestilling.

Covid19 - Smittevern i Narvikfjellet

Vi ber alle besøkende om å respektere aktuelle smitteverntiltak ved besøk i Narvikfjellet. Informasjon om hvilke tiltak som er iverksatt finnes godt synlig på de aktuelle stedene i anlegget. Se også mer informasjon her.

Sommerens åpningstider

Sommerens åpningstider finner du her.

Velkommen til Narvikfjellet!