Sesongkort kampanje

Kampanjeperiode: 01 - 30 november

Ønsker du frihet til å stå på ski når du vil, gå rett i heisen og har planer om å stå på ski mer enn 7 dager i løpet av sesongen? Da vil det lønne seg å kjøpe sesongkort under kampanjeperioden. Fra 01. - 30. november vil du få tilgang til den beste prisen på sesongkort.

Du kan også kjøpe sesongkort for hele familien til familiepris. Spesialprisen gjelder for foreldre med barn/ungdom som de har ansvaret for (t.o.m 17 år).

NB: For kun 500 kr mer kan du kjøpe årskort, hvor du har full tilgang til Narvikfjellet både vinter 19/20 og sommer 2020.

Mer informasjon ved kjøp av årskort finner du under prislisten. 

asdf

Fordeler med sesong-/årskort:
❄️ 15 kr. for kaffe/te/kakao i Skishop og Fjellheisrestauranten.
❄️ 15% rabatt på alle varer i Skishop.
❄️ 15% rabatt på mat og drikke i Fjellheisrestauranten (med unntak av alkohol)
❄️ 15% rabatt på skileie.
❄️ 15% på voksing av ski.
❄️ 10% hos SportCentret Narvik (Gjelder alle varer med unntak av allerede rabatterte varer, sykler, elektronikk og ammunisjon)

Viktig informasjon ved kjøp av sesongkort: 

- Aldersspesifikasjoner: Ungdom 7-17 år og Barn -6 år

- Familiepakken gjelder for foreldre med barn/ungdom som de har ansvaret for (t.o.m 17 år). Det forutsettes samme bostedsadresse, unntatt i tilfeller som gjelder barn fra tidligere ekteskap, samboer- og partnerskapsforhold hvor den ene av foreldrene har forsørgeransvaret for. 

- I Narvikfjellet er det obligatorisk med Axess-kort ved kjøp av heiskort, med unntak av enkeltturer med gondolen. Har du Axess-kort fra før kan du fylle på dette kortet. Har du ikke Axess-kort fra før kan dette kjøpes i Narvikfjellet. Kortene som tidligere ble benyttet i vårt Skidatasystem, vil ikke kunne brukes. 

- Axess-kortet og WTP nummeret er unikt og personlig for deg. Ved bestilling må vi derfor be deg om å bruke noen minutter på å registrere personopplysninger og laste opp et bilde av eieren av kortet. 

- Vi trenger bilder til vår database uansett om du har kort eller ei, dette for å lage ditt sesongkort personlig. Bildet må vise hele hodet og toppen av skuldrene. Øynene skal være åpne, klart synlige og ikke dekket av hår. Unngå rotete bakgrunn: Profilbilder skal være representative og seriøse. 

- Tips: Ha nye profilbilder klare på pc/mobil om du skal kjøpe sesongkort til flere personer, eller hele familien.