Sesongkort Familiepakke

Kjøp sesongkort for hele familien og få familiepris. Spesialprisen gjelder foreldre med barn/ungdom som de har ansvaret for (t.o.m. 18 år). Det forutsettes samme bostedsadresse, unntatt i de tilfellene som gjelder barn fra tidligere ekteskap, samboer- og partnerskapsforhold hvor den ene av foreldrene har forsørgeransvar for. 

Kampanje på sesongkort

Vi har kampanje på sesongkort fra 12. november til 25. november. Kjøp sesongkort til deg og/eller din familie online eller i vår Skishop. 
Vi holder Skishopen åpen hver dag under kampanjeperioden, mandag-fredag 18.00-20.00 og lørdag-søndag 12.00-14.00.

Kampanjepriser på familiepakken.

Familie Voksen/ungdom Extra Ungdom 7-17 år Barn u/7
8500 1800 Gratis

 

Kombinasjoner Voksen f.o.m. 18 år Ungdom 7-17 år Pris
2+3 2 Voksne  3 Ungdom 8500
2+2 2 Voksne  2 Ungdom 8500
1+3 1 Voksne  3 Ungdom 8500
1+4 1 Voksen  4 Ungdom 8500

NB! Vi har skiftet heiskortsystem! I Narvikfjellet er det obligatorisk med Axess-kort ved kjøp av heiskort, med unntak av enkeltturer med gondolen. Har du Axess-kort fra før kan du fylle på dette kortet. Har du ikke Axess-kort fra før kan dette kjøpes i Narvikfjellet. Kortene som tidligere ble benyttet i vårt Skidatasystem, vil ikke kunne brukes.

Viktig informasjon ved kjøp av sesongkort

Ditt Axess sesongkort/og WTP-nummeret er unikt og personlig for deg. Ved bestilling må vi derfor be deg om å bruke noen minutter på å registrere personopplysninger og laste opp et bilde av eieren av kortet

Vi trenger nye bilder til vår database uansett om du har kort eller ei, dette for å lage ditt sesongkort personlig. Bildet må vise hele hodet og toppen av skuldrene. Øynene skal være åpne, klart synlige og ikke dekket av hår. Unngå rotete bakgrunn. Profilbilder skal være representative og seriøse.

Tips: Ha nye profilbilder klare på pc/mobil om du skal kjøpe sesongkort til flere personer, eller hele familien.