Velkommen til Narvikfjellet

Et unikt anlegg både sommer og vinter omringet av majestetiske fjell og dype fjorder. Ved foten av fjellet finner du Narvik by, som gjør Narvikfjellet til Norges mest urbane anlegg! Vi byr på en annerledes opplevelse, både for familien, vennegjengen, toppturentusiasten, sykkelentusiasten, aktive alpinister, og ellers alle dere med eller uten ski på beina! 

Narvikfjellet er et anlegg for alle. Barnefamilien og nybegynnere kan vinterstid nyte godt blant annet et eget skibånd og flere tilpassede traseer med hopp, barneleker og parkelementer. For den aktive og erfarne alpinisten har vi flere teknisk krevende løyper som byr på en god dose adrenalin. I tillegg har Narvikfjellet en av Skandinavias største fallhøyder og svært gode forhold for off-piste skikjøring. Foruten store områder med preparerte løyper og traseer, kan du som gjest i Narvikfjellet virkelig nyte off-piste kjøring i verdensklasse! 

Anlegget starter i «bykjernen» ca. 200 meter over havet, og skiheisene tar deg opp til 1006 moh i løpet av 10 minutter. Den spektakulære utsikten på toppen av Narvikfjellet er unik, da anleggets traseer nærmest ender i fjorden. Narvikfjellet har en egen Gondolbane som går parallelt med de 3 nederste T-krokene. Denne tar deg opp til Øvre Fjellheisstasjon på 656 moh. Stolheisen tar deg videre til toppen av skianlegget og slutten på heisbasert skikjøring 1006 moh. Derfra kan du gå ytterlige 300 moh til Tredjetoppen, selve utgangspunktet for rå off-piste kjøring i verdensklasse!

Vår gondolbane var Nord-Europas første gondolbane når den sto ferdig i 1957. Vi er nå stolte av å tilby en funklede ny gondolbane fra 16. februar 2019. Dette er et ledd i vår storsatsing i Narvikfjellet, som i tillegg til de aktivitetene som tilbys i dag, vil kunne tilby mengder med nye og spennende aktiviteter både sommer og vinter fremover. Vårt mål er å være en aktiv arena for alle, hele året.

l
Foto: Jan-Andre