CBIS 6563259
CBIS 5987151
CBIS 5987157
CBIS 5987150
CBIS 5987155
CBIS 6563260
Aktivitet Vinteraktiviteter Nordlys

Lights at the Lodge - Opplev det fantastiske nordlyset

Opplev nordlyset og det arktiske lyset fra toppen av Narvikfjellet. Kjenn på stillheten og nyt utsikten over høye fjell, dype fjorder og en pulserende by.

Med Lights at the Lodge kan du oppleve det spektakulære lysfenomenet i unike urbane rammer fra toppen av fjellet, med komforten av en hyggelig atmosfære, mat og varm drikke.

Gondolbanen tar deg opp til 659 moh på bare 7 minutter, hvor du entrer inn i vinterlysets opplevelsesrike verden. Din guide for kvelden vil ta deg med til Fjellheisrestauranten, som ligger like ved gondolbanen. Her vil du få servert lett snacks og drikke i vår restaurant hvor du kan nyte en vakker panoramautsikt. Restauranten vil være åpen kun for deg.

Nordlyset har fasinert mennesker siden antikken, med mage myter og historier. Guiden vil dele disse mytene og historiene med deg, og du kan også lære mer under nordlyspresentasjonen. Hvis nordlyset viser seg, har du tilgang til flere utendørs utsiktsplattformer som gir deg flotte fotomuligheter. Din guide vil vise deg hvordan du fanger det spektakulære nordlyset med kameraet (se merknader om kamera nedenfor). Du kan varme deg i restauranten med varm drikke når som helst.

Dato
Oktober 2020 til mars 2021

Ukedag og tidspunkt for opplevelsen
Alle dager

Tid
Opplevelsen starter kl. 20.00 og varer til kl. 23.00.
Gondolbanen har kun en avgang for denne utflukten. Så det er viktig at dere møter opp til nedre gondolstasjon presis kl. 20.00.

Priser
Voksen (18<) NOK 1995
Ungdom (17>) NOK 1795

Min/max personer
Opplevelsen gjennomføres med minimum 8 personer på de oppsatte dagene.

Prisen inkluderer
Rundtur med gondolbanen til og fra Fjellheisrestauranten, nordlysjakt med guide, 2 enheter drikke og norsk fingermat med fokus på norske tradisjoner og råvarer.

Valgfri tilleggsprodukter
Tre-retters middag, NOK 665 pr. person.
Transport fra og til hotellet i Narvik, NOK 150 pr. person

Fasiliteter
Oppvarmet lokale med fantastisk utsikt over Narvik by, Ofotfjorden og fjellene rundt, toaletter, mulighet for å kjøpe nordlys-suvenirer, åpen bar med alle rettigheter.

Ta med følgende
For å nyte det spektakulære Nordlyset, ta med varme klær – fleece/ull (eller lignende), mellomlag og en isolert jakke (primaloft/dun), varme votter/hansker og lue. Ikke glem føttene – bruk riktige isolerte vintersko!

Hvilke kameraer er egnet for å fange nordlyset?
Til tross for å kunne ta utmerkede bilder under normale omstendigheter, har mobiltelefoner en begrenset mulighet til å fange nordlyset. Vi anbefaler et speilfritt kamera eller DSLR med vidvinkelobjekt (15-21mm). Kompakte kameraer kan også fungere innenfor sine begrensninger.

Viktig informasjon
Gondolbanen har kun en avgang for denne utflukten, så det er viktig at du møter opp til nedre gondolstasjon presis kl. 20.00. Returen fra fjellet vil være mer fleksibel. Husk å ta med din billett/kvittering ved ankomst utflukten.

Booking
Booking av Lights at the Lodge kan gjøres her(link). For grupper og turoperatører kan booking alternativt gjøres direkte på mail til [email protected] (link).

Velkommen til en uforglemmelig kveld i Narvikfjellet og Lights at the Lodge!