Lights at the Lodge - Nordlysjakt

Opplev nordlyset og det arktiske lyset fra toppen av Narvikfjellet. Kjenn på stillheten og nyt utsikten over høye fjell, dype fjorder og en pulserende by. Med Lights at the Lodge kan du oppleve det spektakulære lysfenomenet i unike urbane rammer fra toppen av fjellet, med komforten av en hyggelig atmosfære, mat og varm drikke.

Gondolbanen tar deg opp til 659 moh på bare 7 minutter, hvor du entrer inn i vinterlysets opplevelsesrike verden. Din guide for kvelden vil ta deg med til Fjellheisrestauranten, som ligger et steinkast unna gondolbanen. Her vil du få servert lett snacks og drikke mens du nyter en vakker panoramautsikt. Restauranten vil være åpen kun for deg.

Nordlyset har fasinert mennesker siden antikken, med mange myter og historier. Guiden vil dele disse mytene og historiene med deg, og du kan lære mer under nordlyspresentasjonen. Hvis nordlyset viser seg, har du tilgang til flere utendørs visningsplattformer som også gir deg flotte fotomuligheter. Din guide vil vise deg hvordan du fanger det spektakulære nordlyset med kameraet (se merknader om kameraer nedenfor). Du kan varme deg i restauranten med varm drikke når som helst. 

Dato

September 2019 til Mars 2020.

Ukedag og tidspunkt for opplevelsen

Hver mandag og fredag.
For forhåndsbookede grupper og turoperatører kan Lights at the Lodge arrangeres alle dager.

Tid

Opplevelsen starter kl. 20.00 og varer til kl. 23.00.
Merk at gondolen har kun en avgang for denne utflukten. Så det er viktig at dere møter opp til nedre gondolstasjon presis kl. 20.00.

Priser

Voksen (18<) NOK 1.995
Ungdom (17>) NOK 1.795

Min/max personer

Opplevelsen gjennomføres med minimum 10 personer på de oppsatte dagene.

Prisen inkluderer

Rundtur med gondolbanen til og fra Fjellheisrestauranten, nordlysjakt med guide, 2 enheter drikke og norsk fingermat med fokus på norske tradisjoner og råvarer.

Valgfri tilleggsprodukt

Tre-retters middag, NOK 665 pr. person
Transport til og fra hotellet i Narvik, NOK 150 pr. person

Fasiliteter

Oppvarmet lokale med fantastisk utsikt over Narvik by, Ofotfjorden og fjellene rundt, toaletter, mulighet for å kjøpe nordlys-suvenirer, åpen bar med alle rettigheter.

Ta med følgende

For å nyte det spektakulære nordlyset, ta med varme klær - fleece/ull (eller lignende), mellomlag og en isolert jakke (primaloft/dun), varme votter/hansker og lue. Ikke glem føttene - bruk riktige isolerte vintersko!

Hvilke kameraer er egnet for å fange nordlyset?

Til tross for å kunne ta utmerkede bilder under normale omstendigheter, har mobiltelefoner en begrenset mulighet til å fange nordlyset. Vi anbefaler et speilfritt kamera eller DSLR med vidvinkelobjekt (15-21mm). Kompakte kameraer kan også fungere innenfor sine begrensninger.

Viktig informasjon

Gondolbanen har kun en avgang for denne utflukten, så det er viktig at du møter opp til nedre gondolstasjon presis kl. 20.00. Returen fra fjellet vil være mer fleksibel. Husk å ta med din billett/kvitter ved ankomst utflukten. 

Booking

Booking av Lights at the Lodge kan gjøres her. For grupper og turoperatører kan booking alternativt gjøres direkte på mail til [email protected].

Velkommen til en uforglemmelig kveld i Narvikfjellet og Lights at the Lodge!