Ledig stilling: Kjøkkensjef med vertskapsrolle

Vi trenger en hands-on-leder som tar utfordringen med å videreutvikle Narvikfjellets Fjellheisrestaurant med tilhørende konsepter og fortsetter å bygge en sterk lokal merkevare. Dette er en spennende stilling som krever hyppig tilstedeværelse og aktiv ledelse.

 

Du må være komfortabel med følgende:
- Å være ansvarlig for Narviks høyest liggende restaurant. Ledelse av restaurantens kjøkken med opplæring, ressursplanlegging og oppfølgning.
- Å ha fokus på å maksimere inntekter og øke effektiviteten, samtidig fortsette å bygge merkevaren Narvikfjellet med høy service- og kvalitetsstandard.
- Budsjettansvar, varekost og timestyring.
- Å jobbe kontinuerlig utvikling av konsepter, hvor det er viktig at aspekter som bærekraft, attraktivitet og funksjonalitet er i fokus.
- Å markedsføre og selge selskap, arrangement og aktivitet i restauranten B2b og B2C.
- Å være en del av et team, men også jobbe selvstendig og målrettet.
- Å ha ansvaret for personal og ressurser til gjennomføring og daglig drift.

Vi søker en erfaren kokk med ledererfaring fra servicemiljø innenfor restaurant, hotell og/eller gjestebehandling med ansvar for personal og økonomiske resultater. En vert som setter kunden i fokus, og ønsker å levere en kundeopplevelse i verdensklasse til både den daglige gjesten og til større grupper/event.

Vi ønsker at du; 
- Er konseptdrevet og i stand til å oversette ideer til virkelighet.
- Elsker spenningen i restaurantvirksomheten og vet hvordan du kan utvikle et velfungerende tilbud.
- Bygger en presentasjonskultur gjennom engasjement, stolthet og kvalitet. 
- Forstår at kundene dine er veldig forskjellige og din ledelsesstrategi knytter til dem alle. 
- Er autoritær, beslutningsdyktig og fremoverlent.

Arbeidsoppgaver:
- Matproduksjon og menysammensetning.
- Konseptutvikling og implementering (Fjellheisrestaurant)
- Koordinering av grupper til bespisning
    - Meny
    - Planlegging
    - Bestilling
    - Skjemalegging
- Personalansvar- og utvikling, vaktliste
- Leverandørkontakt
- Varelager, budsjett, varekost, kalkyler
- Dokumentasjonsvedlikehold (IK-mat, skjenkerutiner, etc)
- Renholdsrutiner 
- Kvalitetskontroll
- Innkjøpskontroll

Tiltredelse: Snarest
Lønn og betingelser: Etter avtale

Dersom dette virker interessant, send CV og kortfattet søknad til  [email protected]