Kom og møt oss på Jekta Storsenter lørdag 19. januar! 

Narvikfjellet er et unikt anlegg både sommer og vinter omringet av majestetiske fjell og dype fjorder. Ved foten av fjellet finner du Narvik by, som gjør Narvikfjellet til Norges mest urbane anlegg. Vi by på en annerledes opplevelse, både for familien, vennegjengen, bedriften, toppturentusiasten, sykkelentusiasten, aktive alpinister, og ellers alle dere med eller uten ski. Narvikfjellet er et anlegg for alle. Barnefamilien og nybegynnerne kan på vinterstid nyte godt av et barneområde med flere tilpassede traseer med hopp, barneleker og parkelementer. For den aktive og erfarne alpinisten har vi flere teknisk krevende løyper som byr på en god dose adrenalin. I tillegg har Narvikfjellet en av Skandinavias største fallhøyder og svært gode forhold for off-piste skikjøring.

Anlegget starter rett over "bykjernen" ca. 200 meter over havet, og skiheisene tar deg opp til 1003 moh. Den spektakulære utsikten fra toppen av Narvikfjellet er unik, da anleggets traseer nærmest ender i fjorden. Narvikfjellets Gondolbane går parallelt med 3 T-kroker. Gondolen tar deg opp til Fjellheisrestauranten 656 moh. Stolheisen tar deg videre til toppen av skianlegget og slutten på heisbasert skikjøring 1003 moh. Derfra kan du gå ytterlige 300 høydemeter til 3. Toppen, selve utgangspunktet for rå off-piste kjøring.

Bo på Scandic Narvik, et prisbelønt hotell i et av Nord-Norges høyeste bygninger. Hotellet ligger midt i sentrum og har mange fasiliteter. Det kan nevnes, Lekerom, Treningsrom, Parkering, Restaurant og Bar med alle rettigheter og det serveres en deilig frokost.

Med en utsikt over Narvik, Ofotfjorden og fjellene rundt, byr Tøtta Bar i 16. etasje på en spennende og annerledes baropplevelse. Restauranten Tind, er en av de beste restaurantene i Narvik. Med spektakulær utsikt over byen og en eksklusiv middagsmeny basert på sesongens råvarer, kan du slappe av og nyte det gode liv etter en lang dag i slalåmbakken.

Scandic har åtte møterom med gratis WiFi og en kapasitet på opptil 175 deltakere, ypperlig også for forretningsreisende.

Hotellet ligger omgitt av en fantastisk natur med fjorder og fjell. Narvik ligger nær Lofoten, Vesterålen, Troms og Nord-Sverige, og det er veldig enkelt å komme seg rundt. Med en rekke spennende naturopplevelser i nærheten av skifasiliteter, golf, vrakdykking, nordlysjakt og midnattssol, er Narvik et godt valg for en helgetur eller en lengre ferie. 

Møt opp på vår stand og vinn en Ski Weekend i Narvik!