Linken Klatrepark

Narvikfjellets egne lille fornøyelsespark mellom trærne!

*Grunnet omfattende anleggsarbeid rundt Linken Klatrepark  i forbindelse med etableringen av det nye sentralområdet i anlegget, vil klatreparken holdes stengt i perioden 1. mars - 1. november 2018.*

Priser

Voksen/ungdom (fra 13 år)
2-10 pers: kr. 3 600 pr gruppe
Over 10 pers: kr. 360 pr. person

Barn (til og med 12 år)
2-10 pers: kr. 2 600 pr. gruppe
Over 10 pers: kr. 260 pr. person

Send inn en forespørsel på booking av klatreparken i skjeamet under. 

Hva er inkludert i prisen?

Hjelm, klatresele, sikkerhetsline, zipprulle. I tillegg vil det være en guide som gir opplæring og veiledning under hele økta. 
Klatring i ca 1,5 t.

Informasjon

Om løypa

Linken klatrepark består av to klatreruter med ulik vanskelighetsgrad og er full av morsomme og spennende utfordringer. Klatreparken ligger i skogen ved toppen av nybegynnerbakken i Narvikfjellet. Vår klatreguide møter dere ved toppen av nybegynnerbakken, hvor dere får opplæring i bruk av nødvendig sikkerhetsutstyr og regler. Den luftige ferden gjennom ulike hinder byr på utfordringer både fysisk og mentalt, og passer utmerket både for barn og voksne. Her ligger alt til rette for en hyggelig og sosial aktivitet.

Ta med/ha på

Ta på passende sko, gjerne joggesko eller lettere tursko. Sandaler eller slipperser er ikke tillatt i klatreparken. Det er også smart å ta med seg hansker, samt klær som tåler kontakt med trær og wire. Dersom du har langt hår anbefaler vi at du setter opp håret under klatreøkten. 

Praktisk informasjon

Aktiviteten skjer under kontrollerte forhold. Narvikfjellets klatreguide vil være tilstede for veiledning under hele klatreøkta. Bruk av privat klatreutstyr er ikke tillatt. 

Minimum høyde: 135 cm
Varighet pr. klatreøkt: ca 2 timer
Åpen for booking: 1. april - 1. oktober
Oppmøte: Toppen av nybegynnerbakken
Booking: Send en mail til [email protected]