Linken Klatrepark

Narvikfjellets egne lille fornøyelsespark mellom trærne!

Priser

Voksen/ungdom (fra 13 år)
Gruppe 2-10 pers: kr 3.600
Gruppe 11-15 pers: kr 4350

Barn (til og med 12 år)
Gruppe 2-10 pers: kr 2.600.
Gruppe 11-15 pers: kr 3.250

Hva er inkludert i prisen?

Hjelm, klatresele, sikkerhetsline, zipprulle. I tillegg vil det være en guide som gir opplæring og veiledning under hele økta. 
Klatring i ca 2,5 t.

Informasjon

Om løypa

Linken klatrepark består av to klatreruter med ulik vanskelighetsgrad og er full av morsomme og spennende utfordringer. Klatreparken ligger i skogen ved toppen av nybegynnerbakken i Narvikfjellet. Vår klatreguide møter dere ved Skishopen, hvor dere får opplæring i bruk av nødvendig sikkerhetsutstyr og regler. Den luftige ferden gjennom ulike hinder byr på utfordringer både fysisk og mentalt, og passer utmerket både for barn og voksne. Her ligger alt til rette for en hyggelig og sosial aktivitet.

Ta med/ha på

Ta på passende sko, gjerne joggesko eller lettere tursko. Sandaler eller slipperser er ikke tillatt i klatreparken. Det er også smart å ta med seg hansker, samt klær som tåler kontakt med trær og wire. Dersom du har langt hår anbefaler vi at du setter opp håret under klatreøkten. 

Praktisk informasjon

Aktiviteten skjer under kontrollerte forhold. Narvikfjellets klatreguide vil være tilstede for veiledning under hele klatreøkta. Bruk av privat klatreutstyr er ikke tillatt. 

Minimum høyde: 135 cm
Varighet pr. klatreøkt: ca 2,5 timer
Åpen for booking: Juni - September
Oppmøte: Skishop ved gondolbunn