Vi bytter heiskortsystem og hjemmeside!

Narvikfjellet går over til Axess billettsystem fra og med sesongstart for vinteren 18/19. Vi vil i forkant av sesongstart lansere vår nye hjemmeside.

I løpet av sommeren 2018 besluttet Narvikfjellet at vi går over til Axess billettsystem fra og med sesongstart vinteren 18/19.

Vi vil også få nye hjemmesiden, den bli utarbeidet for i større grad å imøtekomme kundenes behov. Siden vil få et tydelig søkefelt øverst og aktuelle, populært tema løftet frem på forsiden. Hjemmesiden er også tilpasset mobile enheter, slik at den bedre kan møte trafikk fra nettbrett og mobiltelefon.

Positivt for gjesten

Axess leverer systemer som er skreddersydd for skisentre. Formålet er en bedre og smidigere opplevelse for gjesten ved bestilling av heiskort og når en ankommer skibakken. Det vil være enklere for gjesten å gjøre en bestilling på vår online boking. Har du ikke bestilt heiskortet før du ankommer, er det kjapt gjort å gjøre dette i billettautomaten som er plassert i skishopen.

Nytt heiskort

I Narvikfjellet er det obligatorisk med Axess-kort ved kjøp av heiskort, med unntak av enkeltturer med gondolen. Har du Axess-kort fra før kan du fylle på dette kortet. Har du ikke Axess-kort fra før kan det kjøpes til kr. 100.

Online booking

Det vil bli en enklere online booking da gjesten kan samle sine bestillinger i samme handlekurv. Dette vil gjøre at handleopplevelsen går raskere og enklere enn tidligere.

Ny billettautomat

I anlegget er det satt ut 1 ny billettautomat for vinteren. Her kan du hente ut heiskort og slippe kø i billettlukene. Bestill heiskort på vår hjemmeside, få en hentekode og hent i billettautomaten, eller kjøp direkte på automaten eller over disk i Skishop.

Nye heiskortlesere og porter

Det er satt opp nye heiskortlesere og porter med større kapasitet enn tidligere. Det vil nå være porter som åpner seg istedenfor rullende som før. På dager med mange gjester vil trafikken flyte bedre, samt at det er enklere å få med seg ski.