rd

Jobb i Narvikfjellet? 

 


Velkommen til Narvikfjellets karriereportal. Vi er alltid på utkikk etter dyktige, engasjerte og positive ansatte som ønsker å bidra til utvikling og vekst av Nord-Norges kanskje største helårlige reiselivsdestinasjon.

 

Narvikfjellet er en destinasjon med stor aktivitet både sommer og vinter. Skisesongen varer fra november til mai, med glidende overgang til sommerdrift fra juni til og med september/oktober. Narvikfjellet har i alle år vært kjent for heisbasert offpiste skikjøring og unike toppturmuligheter, men har de siste årene rettet blikket mer mot å være en familievennlig opplevelses- og aktivitetstilbyder med fokus på fine fjellopplevelser året rundt. I Narvikfjellet kan du stå på ski, sykle heisbasert downhill, leke i barneområdet, trikse på pumptracken, ta en økt i Linken Klatrepark, vandre til Linken, eller nyte et godt måltid på Fjellheisrestauranten 656 moh. Vår nye gondolbane gjør fjellet tilgjengelig for besøkende i alle aldre året rundt!  

Kunne du tenkt deg å jobbe i Narvikfjellet? Under finner du informasjon om de ulike stillingene som er ledige akkurat nå. Ingen som passer for deg? Send en generell søknad med CV av deg selv og referanser, så lagrer vi deg i søknadsbanken og tar kontakt dersom en passende jobb skulle dukke opp. 

Komplett søknad sendes til [email protected] Vi gleder oss til å høre fra deg!

 


 

Våre ledige stillinger: