Personvernerklæring

 


 

Personvernerklæring

Følgende personvernerklæring beskriver hvordan vi behandler og samler inn personopplysninger. Ansvaret for å håndtere dine personopplysninger deles mellom selskapene Narvikfjellet AS, Narvikfjellet Allmenn AS og Narvikfjellet Feriepark AS. Alle referanser til “vi” og “oss” henviser til disse selskapene samlet.

Dersom du har spørsmål knyttet til hvordan vi håndterer dine personlige data, vennligst kontakt med Narvikfjellet AS på tlf. +47 905 40 088 eller [email protected]rvikfjellet.no.

 

Behandlingsformål

Vi samler inn og behandler personopplysninger om deg for følgende formål:
- For å registrere dine detaljer på systemet vårt for fremtidig bruk.
- For å lage kontrakt ved bruk av våre tjenester.
- Organisere og behandle betaling av faktura.
- Utføre analyser av bestillingsmønstre og atferd for å forbedre våre tjenester, tilgjengelighet og vår digitale plattform (nettsted, booking, sosiale mediekanaler, e-post).
- Markedsføring ved bruk av remarketing og målrettet reklame.
- For å sikre levering av kjøpte produkter og opprettholde god logistikk.

 

Hvilke personopplysninger lagres?

Vi innhenter personopplysninger enten direkte fra deg eller fra en tredjepart (agent/reisebyrå). Personopplysningene som blir brukt er navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, betalingsinformasjon, kjøpte aktiviteter/tjenester, innkjøpt overnatting, helseinformasjon relatert til funksjonshemming eller allergi, samt heiskorthistorikk.

 

Besøksatferd på vår nettside

Vi samler inn data ved hjelp av Google Tag Manager og Google Analytics. Merk at dataene anonymiseres ved bruk av disse analyseverktøyene. Vi bruker disse dataene for å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet vårt, for å forbedre nettstedet og for å gjennomføre digitale markedsføringskampanjer. Innsamlet data inkluderer: tidspunkt for nettstedets besøk, tid brukt på nettsiden, interaksjoner med nettstedet (klikk på lenker, lengde brukt på nettstedet, hvor besøkende kom inn fra (søkemotorer, sosiale medier, henvisning fra andre nettsteder, annonseklikk), hvilken nettleser eller operativsystem de besøkende har brukt, samt hvilken plattform de har benyttet (mobil, pc, nettbrett).

 

Cookies

Vi bruker cookies (informasjonskapsler). Dette er datapakker som lagres på din enhet.

Våre cookies brukes for å tilpasse nettsidene til din bruk og dine innstillinger, samt til å gjennomføre anonymiserte undersøkelser om brukeratferd på nettsidene og registrere antall besøkende. Cookies kan også brukes til brukerrettet markedsføring i samsvar med gjeldende lovgivning.

Vi bruker følgende cookies: Sesjonsavhengige cookies brukes for å registrere at en bruker er inne på sidene våre, og hvilke valg brukeren gjør. Faste informasjonskapsler (cookies) bruker vi for at du skal slippe å endre noen faste innstillinger hver gang du besøker vårt nettsted (for eksempel språk). De fleste faste informasjonskaplser har en utløpsdato, og vil slettes automatisk etter en gitt periode. Tredjeparts cookies bruker vi for å innhente generell statistikk om besøk på våre nettsider (for eksempel Google Analytics).

Samlingen er basert på ditt samtykke ved å godta varslingen om cookies på vår nettside. Du kan også justere cookie-innstillingene i nettleseren din.

 

Online kundedata

Som en del av vår virksomhet lagrer vi data om kundene våre for å oppfylle kontrakten vi har inngått med kunden, og for å være i samsvar med lovkrav.

Vi behandler og lagrer hele eller noen av følgende personopplysninger om kundene våre. Dataene som lagres er: navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, betalingsinformasjon, kjøpte aktiviteter/tjenester, innkjøpt overnatting,

Vi lagrer denne informasjonen i opptil 5 år for å være i samsvar med norsk lov om bokføring og regnskap. Vi kan også lagre informasjonen i mer enn 5 år hvis det er utestående betaling eller aktive juridiske tvister.

 

Business to Business kundedata

Som en del av vår virksomhet lagrer vi data om kundene våre for å oppfylle kontrakten vi har inngått med kunden, og for å være i samsvar med lovkrav. Videre lagrer vi informasjon om våre forhold til våre partnere for å kunne tilby bedre service.

Vi behandler og lagrer hele eller noen av følgende personlige opplysninger om vår virksomhet til forretningskunder. Data som lagres er navn, virksomhetstilknytning, jobbtittel, telefonnummer, e-post, postadressen til selskapet, liste over bestilte produkter, e-postkorrespondanse angående bestilling, kontrakter og andre juridiske dokumenter, betalingsinformasjon, samt registreringer av utførte kjøp og betalingsstatus.

Vi lagrer denne informasjonen i opptil 5 år i samsvar med norsk lov om bokføring og regnskap. Vi kan også lagre informasjonen i mer enn 5 år hvis det er utestående betaling eller aktive juridiske tvister.

 

Oppbevaringsperioder

Vi oppbevarer dine personopplysninger så lenge det er et lovbestemt eller lovlig krav for å gjøre det, eller å tilby tjenestene for deg i samsvar med vår kontrakt. For regnskaps- eller revisjonsformål kan vi beholde dine personopplysninger i en periode etter at våre direkte forretningsforbindelser er avsluttet.

Vi er juridisk forpliktet i henhold til den norske bokføringsloven.