Activities

Klatrepark

Velkommen til Linken Klatrepark i Narvikfjellet.Bli med opp i høyden, og kjenn på spenningen og mestringsfølelsen blant tretoppene.

OM LINKEN KLATREPARK

Linken klatrepark består av to klatreruter med ulik vanskelighetsgrad og er full av morsomme og spennende utfordringer. Klatreparken ligger i skogen ved toppen av nybegynnerbakken i Narvikfjellet. Den luftige ferden gjennom ulike hinder byr på utfordringer både fysisk og mentalt, og passer utmerket både for barn og voksne. Her ligger alt til rette for en hyggelig og sosial aktivitet.

 

Denne aktiviteten gjennomføres for individuelle gjster i grupper på inntil 15 personer pr klatreøkt. For å sikre deg plass anbefaler vi at du forhåndsbestiller plass på vår hjemmeside.

 

DATO/PERIODE:

21, juni - 20. August


DAGER:

Tirsdag og torsdag (1 pulje på ettermiddag)

Lørdag og søndag (2 puljer)


TIDSPUNKTER TIRSDAG OG TORSDAG:

1 pulje: 16.30 – 19.00


TIDSPUNKTER LØRDAG OG SØNDAG:

Pulje 1: 10.30 – 13.00

Pulje 2: 14.00 – 16.30


VARIGHET:

Varighet pr klatreøkt: ca 2,5 timer

PRIS:

Voksen/ungdom (fra 13 år): 250,-

Barn (til og med 12 år): 200,-


BOOKING:

Må forhåndsbookes senest 24 timer før oppstart.

INKLUDERT:

hjelm, klatresele, sikkerhetsline og zip-rulle.

Guide som gir opplæring og veiledning under hele økta.

TA MED / HA PÅ:

Ta på passende sko, gjerne joggesko eller lettere tursko. Sandaler eller slippers er ikke tillatt i klatreparken. Det er også smart å ta med seg hansker, samt klær som tåler kontakt med trær og wire. Dersom du har langt hår anbefaler vi at du setter opp håret under klatreøkten.

ANTALL DELTAGERE:

Minimum 2 og maks 15 stk per pulje

MØTEPLASS:

Skishop ved gondolbunn.

Klatreinstruktøren møter deg utenfor skishopen, hvor dere vil bli gitt nødvendig opplæring for en økt i Linken Klatrepark. Instruktøren vil gi instruksjoner om bruk av sikkerhetsutstyr og gjeldende regler for aktivitet i høyden, før dere sammen går opp til Linken Klatrepark. Instruktøren vil være til stede under hele klatreøkten.

Det er ingen formelle ferdighetskrav for å delta, men alle må gjennomgå sikkerhetsopplæring og signere egenerklæring før deltagelse på noen av aktivitetene i Linken Klatrepark.

Klatreaktiviteten er ikke tillatt for

- Personer under 135 cm

- Vekt over 120 kg.

- Personer som er påvirket av alkohol eller andre rusmidler.

- Gravide.