Camp 291

-

Design cabins for rent in the heart of Narvikfjellet

Camp 291

Camp 291 er et nytt og moderne overnattingstilbud bestående av 9 designhytter plassert usjenert nedenfor Narvikhytta i Narvikfjellet. De nye hyttene skal sammen med den eksisterende Narvikhytta og en ny badstu, utgjøre basen for de virkelig gode naturopplevelsene året rundt. Camp 291 skal stå klar for de første gjestene i januar 2022, og er et viktig steg i utviklingen av å bli et helårlig reiselivsanlegg. 

De luksuriøse hyttene har to ulike størrelser og er utformet som en liten frittstående leilighet på ett plan med glassvegger på tre av fire sider. Hyttene har høy standard og gir følelsen av å bo på et luksuriøst hotell med gode senger og vegg til vegg takvindu på soverommet. Alle hyttene vil ha fantastisk utsikt over havet, fjellene og bylivet i Narvik. Narvikhytta skal fungere som basen for fellesskap og hygge med loungeområde, møterom og enkel servering for campens gjester.  

Camp 291 vil bli den naturlige basen for deg som ønsker å bo godt med nærhet til naturen, enten du kommer med ski, sykkel, fjellstøvler eller bare ønsker å koble av med dansende nordlys.

2
1
k
ø

Ski in - Ski out

 

Or do you choose bike in - bike out? Maybe you are more looking for breath in - breathe out?
Whatever you prefer, the experience will be enhanced by a completely unique closeness to nature and its elements.
We describe it as luxury in the nature.

Hyttene

Camp 291 består av totalt 9 hytter, fordelt på 4 store og 5 små. De små hyttene NCL 30 har sengeplass til 2-3 personer og egner seg godt til par og små familier. De store hyttene NCL 40 passer for familier på 4-5 personer eller 2 par. Alle de ni hyttene vil være tilrettelagt for selvhushold, med fullt utstyrt kjøkken og spiseplass. 

Hyttene er 22 og 30 kvm. store og består av oppholdsrom, spiseplass, kjøkken, bad og soverom. Hyttene har store vinduer på tre av fire vegger og i taket på soverommet - som nærmest gir opplevelsen av å sove under åpen himmel. Alle hyttene har egen terrasse og vil bli usjenert plassert i terrenget for å gi følelsen av privat luksus.

Hyttene er resirkulerbare, har lang holdbarhet og plasseres på påler for minst mulig fotavtrykk i naturen. Kvaliteten i hyttene er gjennomgående, og den moderne arkitekturen smelter inn i naturen på en helt spesiell måte.

30
40

Av Snøhetta og
Nature Compact Living

 

En moderne og plasseffektiv feriepark fordrer en kompromissløs holdning til valg av både tomter, materialer og partnere. Derfor ble det naturlig for oss i Narvikfjellet å inngå et samarbeid med Snøhetta og Nature Compact Living.

Nature Compact Living utvikler og produserer hytter med unik bo-opplevelse, direkte kontakt med naturen, kombinert med god komfort og høy kvalitet. Design- og arkitektfirmaet Snøhetta har siden grunnleggelsen i 1989 jobbet for å øke livskvaliteten til mennesker over hele verden gjennom prosjekter som promoterer sosial og miljømessig bærekraft. Snøhetta og Nature Compact Living utvikler neste generasjons hytter. Om du vil bo i utleiehytter som holder forbruket nede, minimerer inngrepet i naturen og samtidig er designet for å gi høy komfort, så er Camp 291 riktig valg for deg!

 

1
2
3
5

 

Booking |

Hyttene kan bookes fra oktober 2021.

 

Utleie |

Hyttene står klare for de første gjestene januar 2022. 

 

Prisnivå |

Fra kr 2.900 pr hytte pr døgn. Prisene avhenger av type hytte, sesong og etterspørsel.

 

Pakke |

Hyttene vil kunne bookes i pakker med heiskort.

4
6
kg
kg

 

 

 

Kompetanse

Vil du være med på utviklingen av Camp 291? Vi skal forsterke teamet med god og riktig kompetanse til nyopprettede stillinger som vil være dirkete knyttet til Camp 291.

Les og søk.