Familiepakke

Vis kart

Planlegger du å stå på ski med familien mer enn 10 dager denne sesongen? Da bør du kjøpe familiepakke!

 

Velg mellom familiepakke med sesongkort eller familiepakke med årskort!

Familiepakken med sesongkort gir dere fri tilgang til alle heiser og nedfarter i ordinær åpningstid hele skisesongen 20/21. Med Familiepakke årskort kan dere i tillegg bruke gondolbanen og sykkelløypene fritt hele sommersesongen 2021.

Viktig informasjon ved kjøp av sesongkort:
Ditt Axess sesongkort/og WTP-nummeret er unikt og personlig for deg. Derfor må vi be deg om å bruke noen minutter på å registrere personopplysninger og laste opp et bilde av eieren av kortet. Vi trenger nye bilder til vår database uansett om du har kort eller ei, dette for å lage ditt sesongkort personlig. Bildet må vise hele hodet og toppen av skuldrene. Øynene skal være åpne, klart synlige og ikke dekket av hår. Unngå rotete bakgrunn. Profilbilder skal være representative og seriøse.

I neste steg velger du om du vil fylle på et Axess-kort du allerede har, eller om du skal kjøpe nytt Axess-kort.

Det er obligatorisk å bruke Axess-kort i Narvikfjellet. Kortene kan ikke returneres, men kan gjenbrukes i andre skianlegg med samme system.

*Åpningsdato og sesongslutt avhenger av vær og temperaturer.

Bestill nå

Vis mer
Build: 03.03.2021 16:45:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8471.cbischannel-31135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails