Årskort

Har du ambisjoner om mer enn 12 dager på ski i Narvikfjellet vinteren 20/21 og noen turer med gondolbanen sommeren 2021? Da vil det lønne seg å kjøpe årskort.

Årskortet gir deg fri tilgang til å stå på ski hvilken dag du ønsker, gå rett i heisen når du ankommer anlegget og du slipper kø for å kjøpe heiskort. Du vil dessuten ha full tilgang til Narvikfjellet hele sommeren 2021, hvor du kan benytte deg fritt av gondolbanen og sykkelløypene i fjellet under normal åpningstid.

 

Gyldighet:
Årskortet er gyldig fra den dager du kjøper kortet t.o.m. 31. oktober 2021.

Viktig informasjon:
Ditt Axess-årskort/og WTP-nummer er unikt og personlig for deg. Derfor må vi be deg om å bruke noen minutter på å registrere personopplysninger og laste opp bilde av kortets innehaver. Profilbilder skal være representative og seriøse, og skal vise ansikt og skuldre forfra.

Tips: Ha nye profilbilder klare på pc/mobil om du skal kjøpe årskort til flere personer, eller hele familien.

I neste steg velger du om du vil fylle på et Axess-kort du har, eller om du skal kjøpe nytt Axess-kort. Det er obligatorisk å bruke Axess-kort i Narvikfjellet. Kortene kan ikke returneres, men kan gjenbrukes i andre skianlegg med samme system.

Vis mer

Bestill nå

Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8471.cbischannel-31135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails