Avslutningshelg

Avslutningshelg

Velkommen til sesongslutt i Narvikfjellet 3.-5. mai! 

Det nærmer seg sesongslutt, og vi ønsker store og små velkommen til sesongens siste skihelg i Narvikfjellet. 

 

Hva skjer i Narvikfjellet denne helgen? 

 

Skikjøring
Vi holder så mange nedfarter og heiser som mulig åpne for skikjøring fra kl. 10.00-17.00 lørdag og søndag denne helgen. Smelting og temperaturer avgjør om vi klarer å holde alle nedfarter åpne. 
 

Mat og drikke
Fjellheisrestauranten byr på god mat og drikke hele helgen, og utenfor Skishopen griller de pølser og serverer nystekte vafler dersom værgudene viser seg fra den gode siden!
 

Afterski, Season Finale
Kl. 16.00 lørdag inviterer vi til sesongens siste afterski med livemusikk i Peisestua eller ute på balkongen, avhengig av hvilket vær vi får!
 

Salg i Skishopen
I Skishopen holder si avslutningssalg hele helgen, men 50% og 70% rabatt på sesongens sportsvarer. Gjelder så lenge lageret rekker. 
 

Skisalg i Skiutleien
I Skiutleien selger vi ut hele skiparken til gunstige priser (gjelder ikke toppturutstyr og skredpakker), for å gjøre oss klare til ny sesong med ny skipark fra november.
 

Narvik Freeride, konkurranse
I øvre del av anlegget kan du enten delta eller være tilskuer på årets kuleste arrangement - Narvik Freeride. Les mer om arrangementet og se programmet på deres facebookside her

 

Grunnet høye temperaturer og mye smelting de siste tre ukene, vil det dessverre ikke la seg gjøre å gjennomføre vårskikjøring helgene etter planlagt sesongslutt. Derfor må vi utnytte og nyte de siste svingene vi får før 5. mai. 

 

Ses til sesongens siste skihelg i Narvikfjellet!