Årskort i Narvikfjellet

Har du ambisjoner om mer enn 10 dager på ski i Narvikfjellet vinter 19/20 og kanskje du i tillegg setter pris på fri tilgang til gondolen under sommersesongen. Da vil det lønne seg å kjøpe årskort i Narvikfjellet. 

Årskortet gir deg fri tilgang til å stå på ski hvilken dag du ønsker, gå rett i heisen og slippe heiskort kø. Du vil dessuten ha full tilgang til Narvikfjellet hele sommeren 2020, hvor du kan benytte deg av våre spektakulære sykkel- og turløyper. 

Vi tilbyr også årskort for hele familien til familiepris. Spesialprisen gjelder foreldre med barn/ungdom som de har ansvaret for (t.o.m. 17 år). Det forutsettes samme bostedsadresse, unntatt i de tilfellene som gjelder barn fra tidligere ekteskap, samboer- og partnerskapsforhold hvor den ene av foreldrene har forsørgeransvar for.

fth

Fordeler med sesong-/årskort:

❄️ 15 kr. for kaffe/te/kakao i Skishop og Fjellheisrestauranten.
❄️ 15% rabatt på alle produkter i Skishop.
❄️ 15% rabatt på mat og drikke i Fjellheisrestauranten (med unntak av alkohol)
❄️ 15% rabatt på skileie.
❄️ 15% på voksing av ski.
❄️ 10% hos SportCentret Narvik (Gjelder alle varer med unntak av allerede rabatterte varer, sykler, elektronikk og ammunisjon)

Viktig informasjon ved kjøp av årskort: 

- Aldersspesifikasjoner: Ungdom 7-17 år og Barn -6 år

- Familiepakken gjelder for foreldre med barn/ungdom som de har ansvaret for (t.o.m 17 år). Det forutsettes samme bostedsadresse, unntatt i de tilfellene som gjelder barn fra tidligere ekteskap, samboer- og partnerskapsforhold hvor den ene av foreldrene har forsørgeransvaret for. 

- I Narvikfjellet er det obligatorisk med Axess-kort ved kjøp av heiskort, med unntak av enkeltturer med gondolen. Har du Axess-kort fra før kan du fylle på dette kortet. Har du ikke Axess-kort fra før kan dette kjøpes i Narvikfjellet. Kortene som tidligere ble benyttet av vår Skidatasystem, vil ikke kunne brukes.

- Axess-kortet/og WTP-nummeret er unikt og personlig for deg. Ved bestilling må vi derfor be deg om å bruke noen minutter på å registrere personopplysninger og laste opp et bilde av eieren av kortet.

- Vi trenger bilder til vår database uansett om du har kort eller ei, dette for å lage ditt årskort personlig. Bildet må vise hele hodet og toppen av skuldrene. Øynene skal være åpne, klart synlige og ikke dekket av hår. Unngå rotete bakgrunn: Profilbilder skal være representative og seriøse.

- Tips: Ha nye profilbilder klare på pc/mobil om du skal kjøpe sesongkort til flere personer, eller hele familien.