Årskortkampanje 2019

Kampanjeperiode: 01 - 30 november

I tillegg til sesongkortet tilbyr vi også et attraktivt årskort. For kun 500 kr mer har du full tilgang til Narvikfjellet både vinter 19/20 og sommer 2020. Dette vil si at du kan benytte deg av våre preparerte løyper og off-piste områder hele vinteren, og muligheter til å tilbringe sommeren i våre spektakulære sykkel- og turløyper.  Fra 01. - 30. november vil du få tilgang til den beste prisen på årskort.

Vi tilbyr også årskort for hele familien til en hyggelig familiepris. Spesialprisen gjelder for foreldre med barn/ungdom som de har ansvaret for (t.o.m 17 år).

Mer informasjon ved kjøp av årskort finner du under prislisten. 

uhi

Fordeler med sesong-/årskort:
❄️ 15 kr. for kaffe/te/kakao i Skishop og Fjellheisrestauranten.
❄️ 15% rabatt på alle varer i Skishop.
❄️ 15% rabatt på mat og drikke i Fjellheisrestauranten (med unntak av alkohol)
❄️ 15% rabatt på skileie.
❄️ 15% på voksing av ski.
❄️ 10% hos SportCentret Narvik (Gjelder alle varer med unntak av allerede rabatterte varer, sykler, elektronikk og ammunisjon)

 

Viktig informasjon ved kjøp av årskort: 

- Aldersspesifikasjoner: Ungdom 7-17 år og Barn -6 år

- Familiepakken gjelder for foreldre med barn/ungdom som de har ansvaret for (t.o.m 17 år). Det forutsettes samme bostedsadresse, unntatt i de tilfellene som gjelder barn fra tidligere ekteskap, samboer- og partnerskapsforhold hvor den ene av foreldrene har forsørgeransvaret for. 

- I Narvikfjellet er det obligatorisk med Axess-kort ved kjøp av heiskort, med unntak av enkeltturer med gondolen. Har du Axess-kort fra før kan du fylle på dette kortet. Har du ikke Axess-kort fra før kan dette kjøpes i Narvikfjellet. Kortene som tidligere ble benyttet av vår Skidatasystem, vil ikke kunne brukes.

- Axess-kortet/og WTP-nummeret er unikt og personlig for deg. Ved bestilling må vi derfor be deg om å bruke noen minutter på å registrere personopplysninger og laste opp et bilde av eieren av kortet.

- Vi trenger bilder til vår database uansett om du har kort eller ei, dette for å lage ditt årskort personlig. Bildet må vise hele hodet og toppen av skuldrene. Øynene skal være åpne, klart synlige og ikke dekket av hår. Unngå rotete bakgrunn: Profilbilder skal være representative og seriøse.

- Tips: Ha nye profilbilder klare på pc/mobil om du skal kjøpe sesongkort til flere personer, eller hele familien.