Årskort Kampanje
Årskort Kampanje
Årskort Kampanje
Årskort Kampanje
Aktivitet Heiskort Heiskort

Årskort Kampanje

Få inntil 25% tidligrabatt ved å kjøpe årskort nå før sesongstart! Har du planer om mer enn 10 dager på ski/snowboard i Narvikfjellet vinteren 22/23, og kanskje noen turer med gondolbanen sommeren 2023? Da vil det lønne seg å kjøpe årskort nå!

Årskortet inkluderer

Årskortet gir deg fri tilgang til å stå på ski hvilken dag du ønsker, gå rett i heisen når du ankommer anlegget og du slipper kø for å kjøpe heiskort. Du vil dessuten ha full tilgang til Narvikfjellet hele sommeren 2023, hvor du kan benytte deg fritt av gondolbanen og sykkelløypene i fjellet under normal åpningstid.


Gyldighet

Årskortet er gyldig fra sesongstart til 31. oktober 2023.


Viktig informasjon

Ditt Axess-årskort/og WTP-nummer er unikt og personlig for deg. Derfor må vi be deg om å bruke noen minutter på å registrere personopplysninger og laste opp bilde av kortets innehaver. Profilbilder skal være representative og seriøse, og skal vise ansikt og skuldre forfra.


Tips: Ha nye profilbilder klare på pc/mobil om du skal kjøpe årskort til flere personer, eller hele familien.


I neste steg velger du om du vil fylle på et Axess-kort du har, eller om du skal kjøpe nytt Axess-kort. Det er obligatorisk å bruke Axess-kort i Narvikfjellet. Kortene kan ikke returneres, men kan gjenbrukes i andre skianlegg med samme system.