CBIS 6843616
Sesongkort
CBIS 6848057
CBIS 6848060
Aktivitet Heiskort Sesongkort

Årskort Kampanje

Planlegger du å stå på ski mer enn 9 ganger i perioden 27. nov* - 31. mai, og ønsker fri tilgang til gondolbanen og sykkelløypene sommeren 2021? Da vil det lønne seg å kjøpe årskort!

Hadde du årskort/sesongkort sesongen 19/20? Da gir vi deg 10% ekstra rabatt på årets årskort/sesongkort!

Årskortet gir deg fri tilgang til alle heiser og nedfarter i ordinær åpningstid hele skisesongen 20/21, samt fri tilgang til gondolen og sykkelløypene hele sommersesongen 2021. Årskortet gir deg frihet til å dra i bakken når du ønsker, og du kan enkelt gå rett i heisen når du ankommer anlegget.

Viktig informasjon ved kjøp av årskort:
Ditt Axess årskort/og WTP-nummeret er unikt og personlig for deg. Derfor må vi be deg om å bruke noen minutter på å registrere personopplysninger og laste opp et bilde av eieren av kortet. Vi trenger nye bilder til vår database uansett om du har kort eller ei, dette for å lage ditt sesongkort personlig. Bildet må vise hele hodet og toppen av skuldrene. Øynene skal være åpne, klart synlige og ikke dekket av hår. Unngå rotete bakgrunn. Profilbilder skal være representative og seriøse.

I neste steg velger du om du vil fylle på et Axess-kort du allerede har, eller om du skal kjøpe nytt Axess-kort.

Det er obligatorisk å bruke Axess-kort i Narvikfjellet. Kortene kan ikke returneres, men kan gjenbrukes i andre skianlegg med samme system.

*Åpningsdato og sesongslutt avhenger av vær og temperaturer.