Gondol
Arctic Train

Arctic Train + Narvikfjellet

2 familievennlige Narvik-opplevelser du bare må ha på din Nord-Norge Bucket List i sommer - Nå med eksklusiv rabatt!

Har du planer om å reise til Nord-Norge i sommer? Eller kanskje bor du i Narvikregionen og planlegger en opplevelsesrik hjemmesommer? Da er det to opplevelser du bare må få med på sommerens Nord-Norge Bucket List, nemlig Narvik-perlene Gondolen opp til Fjellheisrestauranten i Narvikfjellet og den kulturhistoriske togturen langs Ofotbanen med Arctic Train! Begge opplevelsene byr på det beste av Narvik med fjord, fjell, historie og kultur, og egner seg godt for både familier med små barn og voksne som ønsker den ekstra fine opplevelsen i sommer!
 

Rabatt ved kjøp av begge opplevelsene

Gondolbanen i Narvikfjellet og togturen langs Ofotbanen med Arctic Train omtales gjerne som Narvikregionens spydspisser innen reiselivet, og er to unike opplevelser som passer for barn og voksne i alle aldre. Dersom du kjøper billett til en av opplevelsene i sommer, gir vi deg rabatt på billetten til opplevelse nr 2 ved fremvisning av kvittering eller billett fra opplevelse nr 1. Tilbudet varer ut august 2020.
 


 

"Kjøp gondolbillett i Narvikfjellet og få 20% rabatt på togbilletten"

Mot fremvisning av kvittering/billett fra Narvikfjellet. 
 

"Kjøp togbillett med Arctic Train og få 15% rabatt på gondolbilletten"

Mot fremvisning av kvittering/billett fra Arctic Train.

 


 

Litt om Gondolbanen i Narvikfjellet

Narvikfjellet ligger om selve midtpunktet i Narvikregionen, med ski- og sykkelløyper som svinger seg nedover fjellet mot bykjernen. I 2018 fikk Narvikfjellet en ny moderne gondolbane, som på en behagelig måte frakter gjester opp på fjellet. Ved Øvre Gondolstasjon ligger Fjellheisrestauranten 656 moh. som byr på panoramautsikt over Ofotfjorden, malmhavnen, fjellmassivene rundt byen og det urbane bylivet i Narvik. I restauranten kan du kjøpe mat og drikke fra fjellmenyen, eller kjøpe noe litt enklere som kaffe og is. Både gondolen og Fjellheisrestauranten har lagt til rette for barnevogner, rullestolbrukere og firbeinte turvenner. Nyt utsikten, stillheten og hverandre! 

Åpningstider Gondol og Fjellheisrestaurant:

Søndag - mandag 12:00-19:00
Fredag - lørdag 12:00-00:00
 

Litt om Ofotbanen og Arctic Train

Bli med på en uforglemmelig togreise langs Norges nordligste jernbane, Ofotbanen! Opplev det mektige arktiske landskapet som brer seg fra fjord til fjell, og kjenn historien på kroppen når toget passerer de gamle folketomme stasjonsbygningene, kjører gjennom tunneler hugget ut av ren muskelkraft og svinger i kurver langs den stupbratte fjellsiden. Ofotbanen ble opprinnelig bygget for å sikre tilgang til isfri eksporthavn for de rike nordsvenske jernmalmforekomstene, hvorav mer enn 5.000 mennesker var engasjert i byggingen av banen. I senere tid fungerte Ofotbanen som eksportvei for Europas største og viktigste jernmalmforekomster, og ble derfor viktig å kontrollere under andre verdenskrig. Arctic Train tar deg og familien med på en uforglemmelig reise!

Rutetider Arctic Train, Ofotbanen:

Søndag - fredag (2 avganger):
Fra Narvik 12:30, retur fra Bjørnfjell 13:15 til Narvik 13:59
Fra Narvik 17:15, retur fra Bjørnfjell 18:25 til Narvik 19:11

Lørdag (3 avganger):
Fra Narvik 09:10, retur fra Bjørnfjell 10:15 til Narvik 11:09
Fra Narvik 12:30, retur fra Bjørnfjell13.23 til Narvik 14:11
Fra Narvik 15:15, retur fra Bjørnfjell 18:45 til Narvik 19:30

Ingen avganger 23, 24 og 25. august. Besøk hjemmesiden til Arctic Train her
 

Priser

Gondolbillett
Voksen/ungdom t/r: Kr 195/120 inkl. rabatt. (Ordinært Kr 230/140)
Familie (inntil 5 pers): Kr 500 inkl. rabatt. (ordinært Kr 600)

Togbillett
Voksen/barn: Kr 400/160 inkl rabatt. (Ordinært Kr 500/200)
 

Merk at rabatten kun gjelder for opplevelse nr 2, og at ordinære priser gjelder på opplevelse nr 1. Du velger selv hvilken rekkefølge opplevelsene skal gjennomføres. 

 

Nyt sommeren i Narvik!