w

Mat og drikke i Narvikfjellet

Mat og drikke er en viktig del av skiopplevelsen om vinteren og en deilig gode under de varme sommermånedene. Narvikfjellet har 3 serveringssteder som tilbyr det du trenger for en fin dag i fjellet!

27.04.201608:45 Helle Holt
Under skisesongen

Driften av Narvikfjellets serveringssteder forandrer seg med årstidene. Om vinteren kan du nyte en Fjellburger eller vår velkjente Linkenvaffel i Fjellheisrestauranten 656 moh, en kald øl og snacks under afterski i Peisestua 656 moh, eller enklere kioskvarer, en varm panini og kaffe i Skishopen ved heis 1. 

Fjellheisrestauranten - vinter
Servering av varmmat, hamburger, suppe, pølse i brød, vafler, kaker, gratinert nachos osv. Her har vi alle rettigheter.

Peisestua - vinter
Servering av alkoholholdig drikke som øl, vin, musserende vin, longdrinks og snacks. I Peisestua er det afterski hver fredag og lørdag hele skisesongen. Her spiller vi god musikk, har besøk av trubadurer, lokale helter som snurrer skiver og byr alltid på god stemning. 

Skishopen - vinter
Servering av enkle kioskvarer som sjokolade, kaker, snacks, mineralvann, kaffe, kakao og varme paninis. 

Under sommersesongen

Om sommeren er Fjellheisrestauranten åpen hver dag, og følger gondolens åpningstider. Se åpningstidene her. Skishopen og Peisestua har sommerstengt for normal drift, men er åpen for private og lukkede arrangementer. 

Fjellheisrestauranten - sommer
Servering av ulike varmretter som pizza, hamburger, fiskeretter og lignende, i tillegg til vår velkjente Linkenvaffel, kaker, mineralvann, kaffe/te og øl/vin. Les mer om sommerens serveringstilbud her. 

Velkommen til Narvikfjellet!

PS! Ønsker du å besøke en av byens restauranter?
Se våre forslag under!

Narvikfjellet foreslår: