w

Familiepakken - Gratis heiskort, skileie og skitilvenning for barn under 13 år!

Visste du at Narvikfjellet er Nord-Norges største alpinanlegg for barn og nybegynnere? Vel, det er fakta. Tilbudet gjelder fra 1. desember til 1. mars 2018.

Gratis for barn under 13 - Familiepakken!
02.01.201709:38 Helle Holt
Ta med hele familien til Narvikfjellet og spar opptil kr 2600 pr dag! 

Mange assosierer Narvikfjellet med ekstrem skikjøring langs stupbratte fjellsider, og vet kanskje ikke at anlegget faktisk har flest nedfarter tilpasset skikjørere med lite eller ingen erfaring! Fakta er at Narvikfjellet er Nord-Norges største anlegg for barn, unge og nybegynnere. Vi har et eget nybegynnerområde, en egen tallerkenheis tilpasset gjester med lite eller ingen skierfaring og enkle slake nedfarter. 

Gratis heiskort og gratis skileie for barn til og med 13 år!

Tilbudet gjelder dersom barna kommer sammen med en eller to betalende foreldre, og varer til 1. mars 2018. Maks antall barn pr familie er 4. En familie med 2 barn kan spare hele 1200 kroner pr dag, mens en familie med 4 barn kan spare hele 2400 kroner! Merk at årskortinnehavere ikke kan benytte seg av dette tilbudet. Tilbudet kan benyttes 1 eller 2 (sammenhengende) dager pr familiepakke, og gjelder for alle dager i uken. Skitilvenningen kun foregår kun i helgene, lørdag og søndag. Merk at tilbudet ikke kan benyttes dersom barna skal delta på renn eller treningssamling. 

Skitilvenning

Skitilvenningen er et tilbud med base i Startgropa/barneområdet. Her er en av våre instruktører tilgjengelige for skiveiledning og hjelp for barn og unge med liten eller ingen skierfaring. Kostnadsfritt for alle barn i familiepakken. Maks 10 barn pr dag. Skitilvenningen skjer kun lørdag og søndag fra 12.00-14.00. 

Overnatting

Flere av byens hoteller tilbyr overnatting til svært gunstige priser i forbindelse med familiepakken. Velg ditt hotell under, så tar hotellet direkte kontakt med deg for bekreftelse på overnatting. 

3 personer: kr 1050,- (2 voksne/1 barn, eller 1 voksen/2 barn)
+ 1 ekstra barn: kr 150,- (Totalt kr 1200,-)
+ 2 ekstra barn: kr 300,- (Totalt kr 1350,-)

Benytt deg av tilbudet ved å registrere familien din her! 

Kvitteringen for registreringen fremvises i skishopen/skiutleien ved ankomt for å få utstedt utstyr og heiskort til hele familien. Merk at tilbudet kun kan benyttes 2 ganger pr familie. 

Merk at tilbudet om gratis skileie ikke gjelder i vinterferien 16.-25. februar, men at vi tilbyr gratis heiskort og skitilvenning som normalt disse dagene.